Webinar: Cât de aproape ești de realizarea obiectivelor tale din 2014?

Astăzi, 1 octombrie, începe ultimul trimestru al anului 2014. Mai sunt 61 de zile lucrătoare. Crezi că-ți vei îndeplini obiectivele din acest an?

free webinar text in wood typeTe afli într-un roller-coaster imobiliar cu suișuri și coborâșuri în nivelul de energie și motivație? Veniturile tale sunt atât de variabile, încât panica te împiedică să-ți atingi potențialul maxim? Ți-ar plăcea că afacerea ta de agent imobiliar să arate altfel la sfârșitul anului viitor?

Dacă ai răspuns ”Da” la întrebările de mai sus, s-ar putea să fii interesat de webinarul ”Power Hour”, susținut de Ileana Preda, Top Agent ®, mâine dimineață, 2 octombrie, între orele 09.00 – 10.00.

” Planul de afaceri este harta care ne duce către succes. În ultimul an, am lucrat cu peste 100 de agenți imobiliari din București și din țară. La începutul colaborării, doar unul avea un plan de afaceri scris și o viziune clară asupra afacerii lui de agent imobiliar. Ieri, acesta mi-a mărturisit că mai are de generat doar 4.200 de euro pentru a-și atinge obiectivul financiar din acest an”, spune Ileana Preda.

Te poți înscrie aici.

Webinarul se transmite live, via internet. În urma înscrierii primești email cu un link pe care îl poți accesa cu câteva minute înainte de începerea webinarului. Căștile și microfonul sunt recomandate. Participarea este gratuită.