A instruit peste 3.000 de agenți și acum vine în România unde va susține un training special pentru comunitatea de real estate

Gil Li-ran, unul dintre primii traineri internaționali specializați în real estate cu o experiență de peste 15 ani, vine la Cluj-Napoca.

gil li ran

Gil Li-ran, International Trainer & Speaker RE/MAX, a instruit peste 3.000 de agenți în Europa, Asia și America de Nord, iar acum va susține pentru prima oară în România trainingul special „Agent of change, from a business evolution to a market revolution”.

Evenimentul va fi organizat pe 9 mai în Cluj-Napoca, la The Office, începând cu ora 08:30, și va cuprinde 8 ore de training internsiv pe subiecte de interes din domeniul imobiliar, cu traducere simultană din limba engleză.

Participanții vor învăța, printre altele, de la Gil Li-ran cum să pună problema în diferite situații pentru a-și crește vânzările și care sunt bunele practici de marketing.

Agenda completă a evenimentului poate fi consultată AICI. Tariful de participare este de 49 de euro+TVA.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])