A mai rămas o zi până la SEE Property Forum. Peste 40 de speakeri de top vin la București pentru a discuta despre viitoarele tendințe și inovații din real estate

A mai rămas doar o zi până la deschiderea conferinței SEE Property Forum 2018 care va fi organizată pe 29 martie la București de Property Forum în parteneriat cu Royal Institution of Charted Surveyors (RICS). În cadrul acesteia se vor reuni profesioniști din real estate și directori executivi de top din Europa de Sud-Est pentru a analiza potențialul pieței imobiliare din România dintr-o perspectivă globală. Peste 40 de speakeri și mai bine de 250 de participanți vor fi aduși laolaltă în Capitală creându-se astfel o oportunitatea unică pentru networking.

Piața imobiliară din România continuat să se dezvolte rapid pe parcursul anului 2017, atingând un volum total de investiții foarte apropiat de pragul de 1 miliard de euro. Pe acest fond s-a format mediul necesar pentru ca această creștere să continue în 2018, motiv pentru care este timpul să aruncăm o privire către viitorul pieței.

Citește și: Volumul investițiilor imobiliare din România a ajuns în 2017 la un miliard de euro

Ediția din acest an a evenimentului SEE Property Forum va oferi informații de interes pe toate segmentele pieței și va pune accent pe noile tehnologii. Cu cât inovația apărută în domeniul va ajunge să schimbe viitorul industriei de real estate, devine mai important ca niciodată ca jucătorii din piață să conștientizeze tendințele care vor schimba regulile jocului în imobiliare.

Pentru a ajuta la pregătirea acestora pentru viitoarele schimbări, Property Forum aduce la București invitați de top în Europa care își vor împărtăși ideile despre inovație cu participanții la eveniment.

Citește și: SEE Property Forum 2018, una dintre cele mai importante conferințe internaționale de real estate, se organizează la București. Care vor fi principalele subiecte puse în discuție

Pe 29 martie, profesioniști din imobiliare și din sectorul bancar, dar și dezvoltatori care activează în regiunea de sud-est a Europei, investitori interesați de această regiune, consilieri, reprezentanți ai caselor de avocatură, ai agențiilor și ai startup-urilor proptech și manageri vor veni la București pentru a discuta despre cele mai noi tendințe și despre viitoarele strategii din real estate.

Anul acesta, în premieră, forumul va cuprinde și o recepție care va fi organizată pe 28 martie, înaintea conferinței, și care le va oferi invitaților numeroase oportunități de networking. Găsiți aici mai multe informații despre agenda evenimentului.

Imobiliare.ro este partener media al evenimentului SEE Property Forum 2018.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])