Ai câteva minute la dispoziție? Imobiliare.ro și RE/MAX România te invită să completezi un scurt chestionar

Ai câteva minute la dispoziție? Imobiliare.ro și RE/MAX România te invită să completezi un scurt chestionar. Vrem să știm care este părerea ta, din perspectiva de profesionist în domeniul imobiliar.

studiu de piata

Imobiliare.ro, cel mai accesat portal imobiliar din România cu peste 1,62 milioane de vizitatori unici pe lună, și franciza de agenții imobiliare RE/MAX România, parte a unei rețele cu peste 100.000 de agenți afiliați aflați în 100 de țări din întreaga lume, te invită să completezi un chestionar care va sta la baza unui studiu de piață.

Acesta are ca scop obținerea unei mai bune înțelegeri asupra pieței locale de real estate și asupra nevoilor agenților imobiliari care activează în cadrul ei. De ce? Pentru că ne dorim să punem la dispoziția profesioniștilor în imobiliare instrumente și programe de dezvoltare complete și eficiente.

POȚI ACCESA CHESTIONARUL AICI. ÎȚI MULȚUMIM!

Completarea chestionarului durează aproximativ 10-15 minute, iar răspunsurile tale vor fi anonime și vor rămâne confidențiale.

La finalul perioadei de colectare a răspunsurilor, va fi elaborat un studiu de piață, iar noi vom împărtăși rezultatele obținute cu tine și ceilalți profesioniști în domeniul imobiliar.

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])