„COVID-19, preludiu pentru criza financiară?”. Un coach financiar te învață într-un nou CPI Webinar ce ai de făcut în această perioadă

Ne vedem miercuri, 15 aprilie, la un nou webinar CPI alături de Eusebiu Burcaș, un cunoscut coach financiar, trainer și antreprenor cu peste 20 de ani de experiență.

Seria CPI Webinar continuă săptămâna aceasta cu o nouă temă „COVID-19, preludiu pentru criza financiară?”. Învățăm de la Eusebiu Burcaș cum să ne gestionăm în această perioadă finanțele personale, dar și finanțele firmei și aflăm în ce constă pregătirea pentru ce va urma.

Burcaș are mai bine de 6.000 de ore de training și workshop-uri la activ, cu zeci de mii de participanți. El a consiliat de-a lungul timpului circa 160 de firme și este fondatorul primului program independent de educație financiară din România – Burcash. În 2014, el a lansat și primul program online de creștere a prosperității Wealth Academy.

CPI Webinar este o inițiativă Imobiliare.ro. Seria continuă, în curând. Prin fiecare webinar ne propunem să păstrăm strânsă legătura cu cei din breaslă, acesta fiind un instrument la care vom apela des, care ne va ajuta să colaborăm mai bine, în această perioadă tensionată pe care o traversăm pe fondul răspândirii COVID-19, și să găsim cele mai bune soluții la diverse probleme cu care se confruntă atât agenții imobiliari, cât și dezvoltatorii.

CPI Webinar: Cinci pași simpli propuși vânzătorilor în vreme de COVID-19 de un trainer cu experiență internațională

CPI Webinar: Cum să-ți faci branding corect în această perioadă? Strategii pentru profesioniști în imobiliare

CPI Webinar: Cum promovezi proprietățile din portofoliu folosind telefonul mobil? Este mai simplu decât ai crede să-i faci pe cumpărători să se simtă ca la vizionare

CPI Webinar: Cum faci imobiliare în Brașov pe timp de pandemie? Preferințele clienților și pregătirile pentru vizionare

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])