CPI Webinar: Cinci pași simpli propuși vânzătorilor în vreme de COVID-19 de un trainer cu experiență internațională

Cel mai nou webinar CPI l-a avut ca invitat pe Bogdan Comănescu, unul dintre cei mai apreciați specialiști din piață, cu experiență națională și internațională, în vânzări, marketing și dezvoltare comercială.

El a făcut radiografia business-urilor din imobiliare în această perioadă în care domeniul simte efectele noului coronavirus (COVID-19) și le-a oferit celor 325 de participanți care ne-au fost alături la prima sesiune a webinarului informații de interes pentru a face față cu succes acestei situații de criză. Alți 175 de profesioniști în real estate au participat la a doua sesiune a webinarului care a cuprins și un segment de tip Q&A.

Procesul propus de Bogdan Comănescu pornește de la abilitatea fiecăruia dintre noi de a înțelege exact propria reacție la situația de incertitudine în care ne aflăm. Practic, un vânzător bun în această perioadă trebuie să urmeze acești cinci pași, în opinia sa:

  1. înțelege-te
  2. înțelege-i
  3. adaptează-te
  4. antrenează-te
  5. acționează

Urmărește mai jos recomandările trainerului Bogdan Comănescu:

 

CPI Webinar este o inițiativă Imobiliare.ro. Seria continuă, în curând. Prin fiecare webinar ne propunem să păstrăm strânsă legătura cu cei din breaslă, acesta fiind un instrument la care vom apela des, care ne va ajuta să colaborăm mai bine, în această perioadă tensionată pe care o traversăm pe fondul răspândirii COVID-19, și să găsim cele mai bune soluții la diverse probleme cu care se confruntă atât agenții imobiliari, cât și dezvoltatorii.

CPI Webinar: Cum să-ți faci branding corect în această perioadă? Strategii pentru profesioniști în imobiliare

CPI Webinar: Cum faci imobiliare în Brașov pe timp de pandemie? Preferințele clienților și pregătirile pentru vizionare

CPI Webinar: „Follow the money”, transmite informațiile corecte și păstrează-ți calde relațiile cu clienții. Așa rămâi în joc ca agent imobiliar

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])