CPI Webinar: Tu cum te pregătești pentru reluarea activității? Sfaturi de la un om reinventat în ultima criză

Perioada de izolare se apropie de final, iar în domeniul imobiliar așteptările sunt mari pentru starea pieței după data de 15 mai. Ești insă pregătit pentru reluarea activității în cele mai bune condiții? Învață tot ce trebuie să știi despre acest pas de la business coach-ul și antreprenorul Ovidiu Toader, într-un nou CPI Webinar.

Ovidiu Toader este un om care s-a reinventat în ultima criză. El a reușit să crească prima sa afacere din domeniul distribuției accesoriilor pentru mobilă din 1997 și până în 2008 la 5,4 milioane de euro. Echipa sa cuprindea 90 de angajați și activitatea firmei sale se desfășura atât în România, cât și în Republica Moldova, atunci când a venit criza.

În ciuda climatului economic dificil, Toader a reușit să vândă afacerea către unul dintre liderii modiali din domeniu, înființând astfel subsidiara locală a acelei companii, pe care a și condus-o până în 2014 dublându-i cifra de afaceri.

Antreprenorul a susținut, totodată, peste 5.000 de ore de coaching și mentoring de afaceri cu mai bine de 300 de antreprenori, iar rezultatele nu au întârziat să apară pentru aceștia.

Pe 6 mai, de la 15:30, Ovidiu Toader este invitatul nostru la webinarul CPI cu tema – „Tu cum te pregătești pentru reluarea activității? Sfaturi de la un om reinventat în ultima criză”. Înscrierile se pot face gratuit AICI. Participă și tu!

CPI Webinar este o inițiativă Imobiliare.ro. Prin fiecare webinar ne propunem să păstrăm strânsă legătura cu cei din breaslă, acesta fiind un instrument la care vom apela des, care ne va ajuta să colaborăm mai bine, în această perioadă tensionată pe care o traversăm pe fondul răspândirii COVID-19, și să găsim cele mai bune soluții la diverse probleme cu care se confruntă atât agenții imobiliari, cât și dezvoltatorii.

Citește și: Cinci pași simpli propuși vânzătorilor în vreme de COVID-19 de un trainer cu experiență internațională

Citește și: O criză financiară, iminentă? Cum ne pregătim? Sfaturile unui coach responsabil pentru educația financiară a 100.000 de români

Citește și:  Cum să-ți faci branding corect în această perioadă? Strategii pentru profesioniști în imobiliare

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])