Curs gratuit organizat de APAIR în Constanța. Iată cum poți participa și tu

Reprezentanții Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) organizează, săptămâna viitoare, un curs gratuit la Constanța. Participarea se face pe bază de înscriere.

Cursul este dedicat tuturor celor care vor să se familiarizeze cu practica apartenenței la comunitatea APAIR și să înțeleagă mai bine prevederile Codului Etic urmat în activitatea profesională de membrii acesteia.

Participanții vor parcurge articolele cuprinse în Codul Etic alături de studii de caz, împreună cu Igor Postovanu, Realtor cu 15 ani de experiență profesională, fostul președinte al asociației și lectorul care va susține acest eveniment educațional.

Ei vor afla informații și despre istoricul APAIR și despre cel al National Association of Realtors (NAR), cea mai mare organizație de profil din Statele Unite ale Americii, cu circa 1,3 milioane de membri, pe modelul căreia a fost construită asociația din țara noastră.

Brandul Realtor va fi pus, totodată, în discuție, cei prezenți la curs urmând să afle detalii despre utilizarea sa. Nu vor lipsi nici informațiile legate de sistemul de lucru de reprezentare exclusivă.

Cursul „Cod Etic și Inițiere Realtor” se organizează pe 25 iunie, între orele 8:30-17:30, la Hotelul Ibis din Constanța.Te poți înscrie AICI.

Dacă ești interesat de informații cu privire la reprezentarea exclusivă, poți participa luna viitoare la REbootCAMP, prima tabără imobiliară care le propune agenților și profesioniștilor din domeniu o experiență educațională unică axată integral pe această temă.

REbootCAMP se va organiza, în perioada 18-21 iulie, în Poiana Mărului din Brașov. Imobiliare.ro este partenerul principal al acestui eveniment educațional.

rebootcamp septembrie 2018 apair

Participanții vor avea ocazia să învețe cum pot oferi servicii de înaltă calitate clienților lor alături de trei traineri cu experiență profesională semnificativă în domeniu, de un facilitator și de un creator de context.

La finalul celor patru zile petrecute în tabăra imobiliară, ei vor primi certificate de absolvire.

Numărul de locuri este limitat, doar 20 fiind disponibile la această ediție a REbootCAMP. Află AICI mai multe informații despre REbootCAMP și despre modalitățile de înscriere.

Citește și: APAIR împlinește 10 ani. Mesajul președintelui NAR: Am auzit multe despre români. Am venit să văd cu ochii mei dacă este chiar așa

Citește și: Ne paște o nouă criză? Patru specialiști în imobiliare răspund

Citește și: După 6 ani de reprezentare, crede că succesul în domeniu nu ține atât de tacticile de vânzări, cât de abilitățile de relaționare cu oamenii

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])