„Dacă bani se fac puțini, ce altceva putem face în această perioadă?”. Dezbatem subiectul într-un nou CPI Webinar. Participă și tu!

Seria CPI Webinar continuă săptămâna aceasta. Ne întâlnim miercuri, de la ora 12:30, pentru a dezbate alături de invitații noștri un subiect de maxim interes pentru jucătorii din breasla imobiliară – „Dacă bani se fac puțini, ce altceva putem face în această perioadă?”. Află cum poți participa și tu la webinar.

Traversăm o perioadă dificilă generată de pandemia de coronavirus. Greutăți nu au apărut doar pe plan local, ci și la nivel mondial. Suntem afectați cu toții, dar viața merge înainte. Chiar dacă banii nu sunt la fel ca lunile trecute și COVID-19 te-a afectat deja „la buzunar”, asta nu înseamnă că trebuie să îți sistezi complet activitatea și să aștepți zile mai bune.

Sunt destul de multe lucruri pe care le poți face chiar și în această perioadă care te pot ajuta pe termen lung. Lucrează la brandul personal sau fă din agența ta un brand cunoscut și apreciat pe plan local, de exemplu, pentru informațiile de calitate, corecte, transmise către clienții tăi. Aflăm mai multe de la speakerii invitați la webinarul CPI de săptămâna aceasta:

  • Alex Printz  are 20 de ani de experiență și un background în strategie și marketing. El este co-fondatorul Mr Exclusivitate, rețea activă în București, Constanța, Pitești, Cluj-Napoca și Satu Mare, și co-fondatorul proiectului Academia de Imobiliare. Anul acesta, Mr Exclusivitate se numără printre cei nominalizați la două dintre categoriile Galei Profesioniștilor în Imobiliare – „Franciza anului 2019 în România” și „Investiție în educație 2019 din partea unei agenții sau asociații”.
  • Alex Muntean este managerul iAdvise, unul dintre principalii jucători din sectorul de real estate din Brașov, cu expertiză atât pe piața rezidențială, cât și pe segmentul comercial. Agenția s-a numărat inclusiv printre marii câștigători ai ediției de anul trecut a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, obținând trofeul pentru „Cel mai puternic brand imobiliar local 2018 Brașov”, iar în prezent se află pe lista nominalizaților pentru titlul de „Agenția locală a anului 2019”.

Înscrierile la CPI WEBINAR pot fi făcute gratuit AICI.

Tot în webinarul CPI de miercuri aflăm care este situația actuală pe piața chiriilor și ce perspective are aceasta în viitorul apropiat. Încercăm să găsim recomandări utile și pentru proprietarii care au locuințele scoase pe piață în regim hotelier, prin plarforme precum Airbnb. Cum gestionezi situația în care chiriașul te anunță că nu mai are bani să plătească chiria pentru că are probleme cu locul de muncă din cauza situației de urgență generată de COVID-19? Ce faci facă pierzi chiriașul? Este un moment bun să te îndrepți dinspre regimul hotelier spre chiria clasică? Ne răspund la toate aceste întrebări invitații noștri.

Aruncăm o privire și pe ce spun datele statistice despre evoluția pieței rezidențiale în ultimele săptămâni alături de colegul nostru Dorel Niță, Head of Research Imobiliare.ro și coordonatorul proiectului Analize Imobiliare. Webinarul va fi moderat de Adriana Lefter, editor Imobiliare.ro.

Citește și: „Follow the money”, transmite informațiile corecte și păstrează-ți calde relațiile cu clienții. Așa rămâi în joc ca agent imobiliar

Citește și: Cum promovezi proprietățile din portofoliu folosind telefonul mobil? Este mai simplu decât ai crede să-i faci pe cumpărători să se simtă ca la vizionare

Citește și: Cum va evolua piața chiriilor în următoarea perioadă? Idei pe care le poți implementa în business ca agent imobiliar

Citește și: Colaborarea între agenții imobiliari, cheia succesului. Cum te ajută să depășești perioadele dificile?

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])