15 ani de TNI, marcați printr-o ediție aniversară. Cea mai mare asociație profesională dedicată agenților imobiliari, cu peste 1 milion de membri, prezentă în premieră la eveniment

O nouă ediție a Târgului Național Imobiliar (TNI), unul dintre principalele evenimente de profil ale anului, va fi organizată în perioada 4-6 octombrie la Palatul Parlamentului din București. Expoziția va fi una aniversară, împlinindu-se deja 15 ani de evenimente marca TNI, și va marca începutul unui parteneriat internațional cu National Association of Realtors (NAR), cea mai mare asociație profesională dedicată agenților imobiliari din SUA, cu o puternică prezență la nivel global și peste 1 milion de membri. Imobiliare.ro susține TNI și este partener al acestui eveniment.

FOTO: Facebook/TNI

Ediția din această toamnă va reuni principalii jucători din real estate la întâlnirea cu persoanele interesate de achiziții imobiliare și nu numai. Pe parcursul celor trei zile de eveniment vor fi prezenți la Palatul Parlamentului dezvoltatori, reprezentanți ai agențiilor imobiliare, ai firmelor de management imobiliar și ai unor fonduri de investiții, alături de companii din industrii conexe, de reprezentanți ai instituțiilor de asigurări și de investitori strategici.

Pentru prima oară, NAR Global va participa cu un stand la TNI. Aici membrii asociației vor putea să le prezinte celor interesați modalitățile prin care relaționează atât între ei, cât și cu publicul. Vor fi prezenți la eveniment parteneri ai NAR din România, Moldova, Bulgaria, Grecia, Serbia și Lituania.

„NAR oferă instrumentele și resursele, educația, tehnologia și rețelele pentru a ajuta membrii să performeze eficient. Realtorii au cunoștințe de neegalat în piețele locale și experiență necesară pentru a ajuta clienții să ajungă la obiectivele lor imobiliare. În afară de SUA, NAR Global a încheiat parteneriate bilaterale cu asociații imobiliare care au preluat principiile și procedurile cuprinse în Codul Etic NAR”, se explică într-un comunicat de presă emis de organizatorii târgului de la București.

Partenerul NAR din țara noastră este Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR), care a aniversat anul acesta 10 ani de la înființare.

Printre companiile, proiectele și instituțiile care vor participa la ediția din toamnă a TNI se numără Pro Capital Development, Plaza Residence, Palladium Residence, Pipera Apartments, Laguna Residence, Ideal Residence, OTP Bank, ISG Residence, Moghioroș Park, Casa del Mar, Rollux Construct, First Residence, Libra Bank și Greenfield.

Târgul va putea fi vizitat vineri și sâmbătă (4-5 octombrie) între orele 10:00-19:00, respectiv duminică (6 octombire) între orele 10:00-16:00. Prețul unui bilet va fi de 20 de lei.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])