Câștigătorul premiului „Best Standard Residential Development of the Year”, înmânat de Imobiliare.ro la CIJ Awards Gala Romania

Imobiliare.ro a participat joi la evenimentul CIJ Awards Gala Romania în cadrul căruia a înmânat premiul la categoria „Best Standard Residential Development of the Year”.

castigator gata cij
Foto: CIJ Romania/Facebook

Câștigătorul premiului „Best Standard Residential Development of the Year” a fost Gran Via Park, un proiect dezvoltat în București de grupul spaniol Gran Via.

În portofoliul dezvoltatorului se află alte două proiecte situate în Capitală – Timișoara 58 Apartments și Aviației Apartments. În plus, Gran Via a anunțat pe parcursul anului demararea complexului rezidențial Gran Via Marina în Constanța.

Pe lista finaliștilor nominalizați la această categoria s-au regăsit și Greenfield (Impact Developer&Contractor), New Point (Point Development) și Pallady Towers (Anchor Group).

Imobiliare.ro a fost partenerul CIJ Awards Gala Romania. Lista completă a câștigătorilor poate fi consultată aici.

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])