Cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității se organizează la București. Află agenda TopHotel Tourism&Leisure Investment Conference

TopHotel Tourism&Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România, va fi organizat, în perioada 16-17 mai, în Capitală la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

conferinta tophotel

Ediția a XII-a a evenimentului va include conferințe la care vor fi prezenți zeci de speakeri ce vor pune în discuție soluții relevante, studii de caz concrete și le vor oferi sfaturi utile participanților, dar și un seminar specializat și o gală de premiere a proiectelor din domeniul ospitalier care s-au remarcat pe parcursul anului trecut.

Cu ocazia acestui eveniment, se vor reuni specialiști internaționali, reprezentanți ai autorităților locale și managerii celor mai mari branduri hoteliere prezente pe piața românescă, cu scopul de a indentifica provocările și oportunitățile de business pe care le aduce anul 2019.

conferinta tophotel 2019

În prima zi va fi organizată conferința TopHotel care își propune să le ofere participanților o imagine actuală completă asupra industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România.

Principalele teme care vor fi puse în discuție vor trata aducerea hotelurilor la noile standarde și implementarea tehnologiilor avansate, managementul destinațiilor pentru locații din țară cu un potențial turistic ridicat, inovația digitală și impactul acesteia asupra industriei ospitalității.

Printre speakerii care vor urca pe scena conferinței TopHotel se numără David Nath – MSc MRICS – Head of CEE Hospitality, Cushman & Wakefield, David Jenkins – Vice President Business Development, Radisson Hotel Group, Miguel Martins – Development Director for Poland, Intercontinental Hotels Group, Paul Rosenberg – Director All Brands – Europe Marriott International, Malgorzata Morek – Development Director Poland & Eastern Europe, Hilton și Anca Svoronos – Senior Associate Investment and Debt Advisory, Business and Educational Background, Colliers International. Lista completă a speakerilor poate fi consultată AICI.

Tot în prima zi va fi organizată și Gala TopHotel Awards în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune și mai inovatoare companii și proiecte din industrie. Toate nominalizările primite la ediția a șaptea a galei vor fi analizate de un juriu format din profesioniști în domeniu.

gala tophotel

A doua zi a evenimentului TopHotel Tourism&Leisure Investment Conference va fi dedicată unui seminar susținut de Michael Nowlis, decanul Universității Cornell din New York, una dintre cele mai mari universități din Ivy League și un adevărat hub mondial pentru predarea, cercetarea și facilitarea conexiunilor prin intermediul ospitalității.

Înscrierea participanților poate fi realizată AICI.

Imobiliare.ro este partener media al evenimentului TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])