Cum câștigi jocul prospectării? Află răspunsul participând la un atelier de reprezentare exclusivă organizat de APAIR

Reprezentanții Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) organizează săptămâna viitoare Atelierul de Reprezentare Exclusivă „Jocul Prospectării”.

atelier prospectare clienti apair

Evenimentul se va desfășura, pe 22 ianuarie, între orele 9:00-13.30, la Hotelul Golden Tulip Times din București.

Participanții vor parcurge noțiuni teoretice și vor lua parte la exerciții practice alături de trainerul Ileana Preda, Realtor, membru APAIR și NAR, care activează pe piața imobiliară din Capitală din anul 2009.

„Când vorbim despre generarea de oportunități de afaceri, acțiunile făcute în mod consecvent fac parte din ecuație. Privește activitatea de prospectare ca pe un joc, înțelege regulile, urmează pașii și rezultatele nu mai sunt un mister”, spun reprezentanții APAIR.

Accesul în sală este limitat și se face doar în baza înscrierilor. Acestea pot fi realizate aici.

Taxa de participare la Atelierul de Reprezentare Exclusivă „Jocul Prospectării” este de 150 de lei de persoană. Membrii asociației beneficiază de un discount de 20% la înscriere.

Citește și: Tu știi cât valorează timpul tău? Exercițiul simplu care te va ajuta să îți planifici mai bine munca atunci când ești agent imobiliar

Citește și: Ileana Preda- „Motivația vine din contribuția pe care o aduc în viața celorlalți – atunci când un client îmi mulțumește din inimă”

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])