Curs gratuit organizat de APAIR în București. Află cum poți participa și tu

Reprezentanții Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) organizează luna viitoare un curs gratuit de „Cod Etic și Inițiere Realtor”. 

igor postovanu curs cod etic

Orice specialist din breaslă poate participa la curs, indiferent dacă este vorba despre membri ai APAIR sau de persoane care pur și simplu vor să se familiarizeze cu practica apartenenței la această comunitate.

Participanții vor avea astfel oportunitatea de a afla mai multe detalii despre istoricul și despre viziunea asociației, despre principiile Codului Etic – care îi ghidează pe agenții imobiliari ce fac parte din asociație în activitate – sau despre modalitatea corectă de utilizare a brand-ului Realtor.

Cursul de „Cod Etic și Inițiere Realtor” se va organiza pe 5 martie, între orele 8:30-17:00, la Hotelul Golden Tulip Times din București. Acesta va fi susținut de Igor Postovanu, președinte APAIR în mandatul 2018-2019, care lucrează neîntrerupt ca agent imobiliar din 2004.

Înscrierea participanților se poate face AICI.

Citește și: Dan Negulescu, APAIR: Într-o piață fără reglementări oficiale și standarde profesionale impuse, Codul Etic aduce normalitate în branșa agenților imobiliari

Citește și: Președinte APAIR: În 28 de ani de piață imobiliară, sistemul clasic de lucru a dus la scăderea încrederii clientului în agentul imobiliar. Doar 30% din tranzacții se fac prin agenții

Citește și: Rețeta succesului” pentru orice agent imobiliar se bazează pe aceste 3 calități, în opinia președintelui APAIR

banner CPI national 2019

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])