Curs gratuit organizat de APAIR la Brașov. „Codul Etic este mai mult decât un set de reguli. Este un instrument de business”

Reprezentanții Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) organizează marți, 12 martie, un curs gratuit de „Cod Etic și Inițiere Realtor” la Brașov.

Evenimentul educațional se va desfășura, începând cu ora 8:30, în Sala Ștefan Luchian din Brașov Business Park. Orice specialist din breaslă poate participa, indiferent dacă este vorba despre membri ai APAIR sau de persoane care pur și simplu vor să se familiarizeze cu practica apartenenței la această comunitate.

Lectorul cursului va fi Bogdan Guțu, fost președinte APAIR, în mandatul 2017-2018. Alături de acesta, participanții vor avea ocazia să afle mai multe detalii despre istoricul și despre viziunea asociației, despre principiile Codului Etic – care îi ghidează pe agenții imobiliari ce fac parte din asociație în activitate – sau despre modalitatea corectă de utilizare a brand-ului Realtor.

„Scopul Codului Etic este acela de a insufla încredere în profesia de agent imobiliar și de a-i ajuta pe cei care îl adoptă să devină mai buni practicieni. Astfel, clienții au un grad de încredere ridicat, primim mai multe recomandări și colaborările cu ceilalți agenți sunt mai facile”, ne-a declarat Guțu.

„Codul Etic este mai mult decât un set de reguli și de recomandări. Codul Etic este un instrument de business”, a mai spus el.

Participarea la cursul de „Cod Etic și Inițiere Realtor” se face gratuit, dar este condiționată de înscrierea participanților. Te poți înscrie la cursul APAIR AICI.

Citește și: Decizia care l-a ajutat pe acest manager de agenție cu 15 ani de experiență în imobiliare să elimine o sursă constantă de stres și să îmbunătățească relația cu clienții

banner CPI national 2019

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])