Doi ambasadori NAR participă la următorul webinar TNI. Tema: „Restart Now!”

Echipa Târgului Național Imobiliar – TNI organizează joi un webinar dedicat profesioniștilor care activează în domeniu, cu informații care pot fi de ajutor în compensarea efectelor negative ale actualei situații generate de COVID-19.

Webinarul TNI se va organiza pe 23 aprilie, de la ora 18:30, și va avea doi invitați speciali – Alina Aeby și Dan Negulescu.

Aeby este Ambasador Global pentru România, Moldova și Georgia la National Association of Realtors, cea mai mare organizație din SUA dedicată agenților imobiliari cu peste 1 milion de membri, și Vicepreședintele Comisiei de Marketing și Networking din cadrul Federației Internaționale Imobiliare (FIABCI). Ea activează pe piața din San Francisco și este membră a Top Agent Network, o organizație în care sunt invitați doar top 10% dintre agenții membri ai MLS-ului local. Alina Aeby va pune în discuție în cadrul webinarului TNI tema  – „Dezvoltările Imobiliare în SUA, după COVID-19”.

Dan Negulescu lucrează în real estate din 1999 și este președintele fondator al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România. El s-a specializat în vânzări/cumpărări de proprietăți rezidențiale în București și zona metropolitană, iar în 2004 a devenit Realtor. În 2015 și 2019 Negulescu a fost ales membru al boardului director NAR, iar astăzi el este Ambasadorul NAR în Europa Centrală și de Est. Anul trecut, el a primit titlul de „International Realtor of the Year”.

În cadrul webinarului de joi, Negulescu va pune în discuție tema – „Restart Now! Suntem agenți… Ce facem acum?”. Înscrierile pentru webinarul TNI se pot face AICI.

Citește și: COVID-19 la nivel european. Cu ce se luptă jucătorii din imobiliare într-unele dintre cele mai afectate țări din regiune

Citește și: Studiu de caz – Exemplul suedez. Evoluția pieței imobiliare din țara care a refuzat să se supună COVID-19

Citește și: Mesajul unui ambasador NAR pentru agenții imobiliari din România. Perspectiva corectă din care să privim lucrurile în plină pandemie de coronavirus

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])