Dorel Niță, Head of Data&Research Imobiliare.ro, participă la panelul Galei Premiilor Real Estate 2018. Tema discuțiilor: cum va arăta sectorul imobiliar anul viitor?

Dorel Niță, Head of Data&Research Imobiliare.ro și coordonator al primei platforme de Real Estate Intelligence din România – Analize Imobiliare, va participa ca speaker la panelul de discuții ce va reuni unii dintre cei mai importanți jucători din domeniu, organizat în deschiderea Galei Premiilor Real Estate 2018.

dorel nita imobiliare.ro analize imobiliare

Dorel Niță este statistician cu o experiență de peste 12 ani în domeniul cercetării și dezvoltării de soluții pentru analiza pieței imobiliare și pentru evaluarea proprietăților, atât în țara noastră, cât și în străinătate.

Tema discuțiilor din panelul care va preceda ceremonia de acordare a trofeelor Galei Premiilor Real Estate 2018, eveniment Real Estate Magazine care va avea loc pe data de 28 noiembrie la Le Château din București ce are ca obiectiv recunoașterea activității și rezultatelor deosebite obținute pe parcursul anului de către jucătorii din domeniu, va fi „Ce urmează pentru sectorul imobiliar în 2019 și care sunt trendurile pieței în perioada următoare?„.

Ceilalți speakeri invitați să ia parte la panel sunt Iuliana Bușcă (Commercial&Business Development Manager CTP România), Beatrice Dumitrașcu (VP Residential Sales One United Properties), Viorel Mareș (Product Manager Austrotherm), Loredana Butnaru (General Manager Miele România), Marius Călin (arhitect), Nicușor Milita (Sales Manager The Concept Real Estate Advisers și Branch Manger al diviziei premium a companiei Heritage Properties) și Ivan Bogdan (Secretar General al Asociației Dezvoltatorilor Imobiliari din România – Urbanis).

Imobiliare.ro, printre finaliștii nominalizați la categoria „Inovație și imobiliare”

Imobiliare.ro se numără printre finaliștii categoriei de Servicii din cadrul Galei Premiilor Real Estate 2018 și concurează pentru trofeul „Inovație în imobiliare” , dedicat jucătorilor care au stimulat inovația în acest sector, cu EFdeN, Spaces, Mindspace și myhive.

gala premiilor real estate 2018

Nominalizările au fost realizate pe baza informațiilor și datelor colectate din piață, analizate și evaluate de către un juriu independent format din profesioniști cu experiență și reputație în imobiliare, alături de membri ai echipei redacționale Real Estate Magazine.

Desemnarea câștigătorilor va avea loc în urma unui proces de evaluare și notare de către juriu, luându-se în considerare următoarele criterii: inovație, tehnologie, investiții, impact și scalabilitate.

Citește și: Cum a evoluat cererea la nivelul pieței din Cluj în ultimii ani? Dorel Niță: Cred că această tendință se va menține pe viitor

Citește și: Dorel Niță – 7 concluzii despre piața imobiliară rezidențială din Constanța bazate pe date statistice

Citește și: Dorel Niță: Prețurile proprietăților rezidențiale cresc într-un ritm mai temperat, dar sunt în continuare cu 70% mai mari față de 2004

Citește și: Dorel Niță: Circa 10%-15% dintre cei care caută activ o proprietate sunt investitori. Care sunt cele mai atractive orașe din România pentru ei? – VIDEO

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])