Eveniment de training online cu speakeri internaționali, organizat de RE/MAX România

RE/MAX România organizează săptămâna aceasta un eveniment de training online dedicat industriei imobiliare la care vor participa numeroși speakeri internaționali.

Master Event-ul organizat de RE/MAX România se adresează celor care vor să învețe cum pot dezvolta afaceri prospere în domeniul imobiliar de la speakeri internaționali și specialiști în imobiliare, dar și celor care vor să afle cele mai noi tendințe din industrie.

Speakerii din străinătate invitați să ia parte la evenimentul sunt – Walter Schneider (President and Co-Founder –RE/MAX INTEGRA Group of Companies and RE/MAX Europe),  Joanna Koltan (Broker/Owner RE/MAX Matosinhos, Portugalia), Travis Robertson (CEO and Founder of Robertson Coaching International), Natasha Gluzman (Business Consultant & Trainer RE/MAX Israel) și Michael Polzler (Managing Director RE/MAX Europe).

Jurnalistul și fondatorul Cavaleria.ro, George Buhnici, va participa, de asemenea, la Master Event.

Evenimentul va fi organizat online pe 29 aprilie, în intervalul 9:30-22:00, și va cuprinde și o petrecere cu muzică live. Găsiți AICI agenda completă și mai multe detalii cu privire la modalitățile de înscriere.

Citește și: Cei mai mulți proprietari americani refuză să scadă prețurile din cauza COVID-19. Care sunt așteptările cumpărătorilor?

Citește și: România, pe primul loc în UE. Avans semnificativ la nivelul lucrărilor de construcții în februarie

Citește și: Proprietarii și cumpărătorii francezi sfidează pandemia și rămân optimiști. Cum văd specialiștii impactul COVID-19 asupra pieței imobiliare?

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])