Imobiliare.ro, printre finaliștii nominalizați pentru premiul „Inovație în imobiliare” la Gala Premiilor Real Estate 2018

Imobiliare.ro se numără printre finaliștii nominalizați pentru premiul „Inovație în imobiliare” care va fi decernat în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2018, eveniment organizat de Real Estate Magazine pentru recunoașterea activității și rezultatelor deosebite obținute pe parcursul anului de către jucătorii din domeniu.

Nominalizările au fost realizate pe baza informațiilor și datelor colectate din piață, analizate și evaluate de către un juriu independent format din profesioniști cu experiență și reputație în imobiliare, alături de membri ai echipei redacționale Real Estate Magazine.

Vor fi acordate, în total, 15 premii încadrate în patru categorii: Proiecte imobiliare, Dezvoltatori, Servicii și Tranzacții&profesioniști.

gala premiilor real estate 2018

Imobiliare.ro se numără printre finaliștii categoriei de Servicii din cadrul Galei Premiilor Real Estate 2018 și concurează pentru premiul „Inovație în imobiliare”, dedicat jucătorilor care au stimulat inovația în acest sector, cu EFdeN, Spaces, Mindspace și myhive.

Desemnarea câștigătorilor va avea loc în urma unui proces de evaluare și notare de către juriu, luându-se în considerare următoarele criterii: inovație, tehnologie, investiții, impact și scalabilitate.

Decernarea premiilor va fi realizată pe data de 28 noiembrie, în cadrul Galei organizate de Real Estate Magazine la București.

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])