Liderii industriei imobiliare se reunesc la gala CIJ Awards România 2019

Cele mai bune proiecte imobiliare vor fi premiate în această seară la gala CIJ Awards România 2019, alături de echipe cu performanțe de top și lideri care și-au pus amprenta asupra sectorului de real estate pe parcursul acestui an.

cij awards 2019

Imobiliare.ro este și în acest an partenerul evenimentului CIJ Awards România, unul dintre cele mai importante dedicate industriei de real estate, ajuns în 2019 la ediția cu numărul 12.

Rezultatele excepționale obținute de jucătorii activi în acest domeniu vor fi premiate pe 5 decembrie, la Hotelul Radisson Blu din Capitală. Vor fi recunoscute, totodată, reușitele obținute de companii din domenii conexe. În total, vor fi acordate 32 de trofee în cadrul galei. Gazda evenimentului va fi Robert Fletcher, CEO Roberts Publishing Media Group.

Anul trecut, echipa Imobiliare.ro a fost cea care a înmânat premiul „Best Standard Residential Development of the Year” la CIJ Awards România.

Trofeul a ajuns la dezvoltatorul Gran Via, pentru proiectul Gran Via Park din București.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])