Peste 120 de companii vor participa la Târgul Național Imobiliar organizat la Palatul Parlamentului

Peste 120 de companii active în segmentul imobiliar vor participa la cel mai mare eveniment de profil din ultimii 10 ani – Târgul Național Imobiliar (TNI).

targul national imobiliar tni

Evenimentul va fi organizat în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului, în Sala Unirii.

„Cel mai mare și influent eveniment dedicat segmentului imobiliar are deja o istorie de 14 ani și 28 de ediții de succes. Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă expoziția în care dezvoltatorii și agențiile se promovează intensiv, stabilesc contact direct cu publicul interesat de achiziții imobiliare și realizează vânzări chiar pe durata celor 3 zile de târg”, a declarat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului.

Printre expozanți se numără Arcadia Apartments, Afi City, Luxuria Domenii Residence, Pipera Lake, Adora Pipera, La Gloire, Metropolitan Residence, 21 Residence, Amber Gardens, Greenfield, Laguna Residence, Catted Residences Pipera, Trend Residence, Moghioroș Park Residence și Cubic Residence. Imobiliare.ro este partener TNI.

În momentul de față mai sunt disponibile doar șase standuri pentru companii pentru ediția din mai a TNI.

„Participarea la eveniment în calitate de expozant are efecte benefice atât imediate, prin accesul facil la publicul țintă într-un singur loc, utilizând resurse financiare și umane minime, dar și pe termen lung, prin creșterea brand awarness-ului și networking”, a mai adăugat Bercea.

Ediția de luna viitoare a evenimentului vine și cu o noutate. Pe lângă segmentul rezidențial, aceasta va cuprinde și o secțiune dedicată spațiilor de birouri.

Vizitatorii sunt așteptați la Palatul Parlamentului vineri și sâmbătă (18-19 mai) între orele 10:00 – 19:00 și duminică (20 mai) între orele 10:00-16:00. Prețul unui bilet va fi de 10 lei.

Citește și: Cum își aleg românii locuințele? Cele trei criterii care stau la baza achizițiilor imobiliare

Citește și: Românii sunt din ce în ce mai interesați să investească în case de vacanță. Cât costă o astfel de proprietate în România și în străinătate

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])