REbootCAMP revine în această vară! Află cum poți participa la cele 4 zile de training intensiv pe tema reprezentării exclusive

REbootCAMP, prima tabără imobiliară care le propune agenților și profesioniștilor din domeniu o experiență educațională unică axată integral pe tema reprezentării exclusive, revine și în 2019. A treia ediție, și singura din acest an, va fi organizată în perioada 18-21 iulie în Poiana Mărului din Brașov. Imobiliare.ro se alătură acestui eveniment educațional ca partener principal.

Programul educațional intensiv, introdus în țara noastră de către membrii Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România, este dedicat tuturor celor interesați să își completeze cunoștințele despre sistemul de lucru de reprezentare exclusivă și cuprinde patru zile de traininguri intensive și de învățare experențială, antrenament fizic și mental.

Participanții vor avea ocazia să învețe cum pot oferi servicii de înaltă calitate clienților lor alături de trei traineri cu experiență profesională semnificativă în domeniu, de un facilitator și de un creator de context.

Cei trei traineri prezenți la ediția din acest an a taberei imobiliare sunt Iulian Niculae, Igor Postovanu și Ana-Maria Istrati. Niculae este inițiatorului proiectului REbootCAMP și lucrează în real estate din anul 1993. În 2001, acesta și-a deschis propria agenție, iar din 2010 a abordat reprezentarea exclusivă ca mod de lucru.

rebootcamp septembrie 2018

Igor Postovanu este fostul președinte al APAIR și cel care se ocupă de managementul programelor educaționale ale asociației. El și-a început activitatea profesională în domeniul imobiliar în anul 2004, iar din 2013 a ales reprezentarea exclusivă ca mod de lucru.

Ana-Maria Istrati, agent imobiliar din anul 2013 și Realtor din 2015, va participa la rândul său la ediția din această vară a taberei REbootCAMP. Istrati investește constant în cursuri de specializare și de instruire practică și acționează pe piață doar ca specialist în Reprezentarea Vânzătorului.

Facilitatorul evenimentului va fi Călin Iepure, Campion al României la Public Speaking în 2011 și actualul coordonator al celei mai cunoscute organizații de Business Networking din România (bizz.club).

rebootcamp editia 2

Participanții vor primi certificate de absolvire la finalul celor patru zile în tabăra imobiliară organizată de APAIR. Numărul de locuri este limitat, doar 20 fiind disponibile la a această ediție a REbootCAMP.

Taxa de participare poate fi achitată în regim early booking doar până pe data de 5 iulie și este echivalentă cu 2.490 de lei/persoană, incluzând participarea la cursuri, cazarea și masa. Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20%. Începând cu data de 5 iulie, taxa de participare va fi de 3.100 de lei/persoană, membrii APAIR având în continuare oportunitatea de a beneficia de un discount de 20%. Rezervă un loc AICI.

Citește și: Menține parteneriatele celei mai mari asociații dedicate agenților imobiliari din SUA cu organizații de pe tot globul. Ce sfaturi le dă românilor

Citește și: APAIR împlinește 10 ani. Mesajul președintelui NAR: Am auzit multe despre români. Am venit să văd cu ochii mei dacă este chiar așa

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])