S-a lansat prima aplicație de mobil dedicată unui eveniment imobiliar

Prima aplicație de mobil dedicată unui eveniment imobiliar a fost lansată cu ocazia ediției din această toamnă a Târgului Național Imobiliar (TNI). Vizitatorii obțin pe baza aplicației acces gratuit la evenimentul care se va desfășura, în perioada 4-6 octombrie, la Palatul Parlamentului din București.

Aplicația vine în ajutorul vizitatorilor și le oferă acestora acces permanent la informații despre eveniment, dar și posibilitatea de a naviga direct din poziția în care se află către TNI folosind Google Maps, WAZE sau UBER, și posibilitatea de a scana datele de contact ale expozanților care au oferte ce îi interesează în mod direct.

Mai mult, ei rămân astfel conectați la ultimele noutăți, știri și articole despre eveniment și despre expozanți.

Cei care folosesc aplicația pot configura datele de contact și pot genera coduri QR direct din aplicație.

Expozanții au, la rândul lor, posibilitatea de a scana codurile QR ale vizitatorilor, dar și de a marca, filtra și sorta datele de contact ale acestora pentru a trimite oferte imobiliare personalizate pe nevoile și pe cerințele lor.

Aplicația poate fi descărcată din Google Play. Organizatorii pregătesc și o versiune compatibilă iOS.

Ediția din această toamnă a târgului este una aniversară, marcând 15 ani de evenimente TNI. Pentru prima oară, NAR Global va participa cu un stand la TNI. Aici membrii asociației vor putea să le prezinte celor interesați modalitățile prin care relaționează atât între ei, cât și cu publicul. Vor fi prezenți la eveniment parteneri ai NAR din România, Moldova, Bulgaria, Grecia, Serbia și Lituania.

Printre companiile, proiectele și instituțiile care vor participa la ediția din toamnă a TNI se numără Pro Capital Development, Plaza Residence, Palladium Residence, Pipera Apartments, Laguna Residence, Ideal Residence, OTP Bank, ISG Residence, Moghioroș Park, Casa del Mar, Rollux Construct, First Residence, Libra Bank și Greenfield.

Târgul va putea fi vizitat vineri și sâmbătă (4-5 octombrie) între orele 10:00-19:00, respectiv duminică (6 octombrie) între orele 10:00-16:00. Prețul unui bilet va fi de 20 de lei.

Citește și: Mai multe locuințe date în folosință în prima jumătate a anului 2019 față de 2018

Citește și: Credit pentru locuință: o familie cu venituri de 5.000 de lei poate lua mai mulți bani de la bancă decât în 2018

Citește și: Peste 4.200 de autorizații de construire, eliberate pentru clădiri rezidențiale în luna iulie

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])