Se organizează o nouă ediție REbootCAMP! Participă și tu la tabăra imobiliară dedicată în întregime reprezentării exclusive

Reprezentanții Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) organizează, în luna aprilie, a treia ediție a evenimentului REbootCAMP, prima tabără imobiliară destinată în întregime reprezentării exclusive. Imobiliare.ro se alătură acestui eveniment educațional ca partener principal.

logo rebootcamp 2019

REbootCAMP este un concept unic, introdus în țara noastră de către membrii APAIR în 2018, an în care au fost organizate două astfel de evenimente educaționale la care au luat parte aproape 50 de participanți. În 2019, tabăra imobiliară revine, de această dată cu o ediție unică, dedicată agenților imobiliari și profesioniștilor în domeniu care își doresc să își completeze cunoștințele pe tema reprezentării exclusive.

Evenimentul se va organiza, în perioada 4-7 aprilie, într-o locație de vis – Poiana Mărului din Brașov. Acesta va cuprinde patru zile de învățare experiențială, la care vor participa trei traineri și un facilitator. Numărul de locuri este limitat! Startul înscrierilor s-a dat deja, iar cinci dintre cele 20 de locuri disponibile au fost rezervate. APLICĂ AICI pentru a rezerva un loc în tabăra imobiliară.

Unul dintre traineri care vor participa la eveniment este chiar inițiatorul proiectului, Iulian Niculae, Realtor și membru al APAIR care lucrează în domeniu din anul 1993. În 2010, acesta și-a deschis propria agenție care a abordat reprezentarea exclusivă ca mod de lucru.

Igor Postovanu, președintele APAIR, va participa și el la cea de-a treia ediție a taberei imobiliare, în calitate de trainer. Postovanu lucrează ca agent imobiliar din anul 2004, iar din 2013 a ales reprezentarea exclusivă ca mod de lucru.

tabara imobiliara rebootcamp editia 2

Al treilea trainer este Ileana Preda, Realtor și membru APAIR din anul 2010. Aceasta activează ca agent imobiliar pe piața din Capitală din 2009.

Facilitatorul evenimentului care va fi organizat în luna aprilie va fi, ca și la primele două ediții, Călin Iepure, Campion al României la Public Speaking în 2011 și actualul coordonator al celei mai cunoscute organizații de Business Networking din România (bizz.club).

Organizatorii îi vor implica pe participanți într-un program intensiv cu 24 de ore de training prin joc și învățare experiențială și le vor pune la dispoziție numeroase materiale de studiu. Orice întrebare pe tema reprezentării exclusive va putea să își găsească răspunsul în cadrul sesiunilor Q&A.

rebootcamp septembrie 2018

„În REBootCAMP îi ajutăm pe agenții imobiliari să capete mindset-ul necesar reprezentării exclusive și acest lucru îi ajută în evoluție. Pe lângă partea de imobiliare, programa conține și multe elemente de dezvoltare personală”, a declarat Iulian Niculae, inițiator al evenimentului și trainer.

„Chiar după prima ediție am realizat că programul este foarte puternic și își atinge obiectivul, iar solicitările colegilor din piață au venit ca o confirmare că e important să continuăm. Este incredibil să vezi transformarea în doar patru zile, prin urmare, pot spune cu încredere că REbootCAMP este un program cu adevărat transformațional”, a mai adăugat el.

rebootcamp editia 2

„Le-am prezentat partenerilor de la NAR evenimentul. După ce au văzut ce se întâmplă acolo au rămas uimiți. Ne-au spus că este un eveniment unic și interesant pentru agenții imobiliari, un concept pe care nu l-au mai văzut nicăieri în lume”, a explicat și președintele APAIR Igor Postovanu.

Participanții vor primi certificate de absolvire la finalul celor patru zile în tabăra imobiliară organizată de APAIR.

Evenimentul va cuprinde, totodată, antrenament fizic și mental, plimbări și o seară festivă, cu surprize de neuitat. Taxa de participare este de 2.490 de lei, sumă în care este inclusă participarea la cursuri, cazarea și masa. Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% la înscriere.

Citește și: Cum apreciezi ca agent imobiliar nivelul de interes al unui cumpărător față de o proprietate? Cea mai bună ofertă pe care o poți obține

Citește și: Prospectarea, combustibilul afacerii oricărui agent imobiliar. Scenarii care te pot ajuta să o faci zilnic cu succes – VIDEO

banner cpi gala

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])