Târgul imobiliar tIMOn a fost anulat

Târgul imobiliar național tIMOn, care urma să fie organizat în perioada 19-22 aprilie în Piața George Enescu din București, a fost anulat.

tIMOn 2018 anulat

Organizatorii tIMOn au decis anularea evenimentului care urma să aibă loc în Capitală la finalul acestei săptămâni.

„Programat a se desfășura între 19-22 aprilie în Piața George Enescu, evenimentul tIMOn – anunțat și promovat încă din februarie nu se mai poate desfășura din lipsa timpului de organizare necesar amplorii unui astfel de eveniment, aspect determinat de neprimirea într-un termen rezonabil a protocolului necesar organizării evenimentului din partea Primăriei Capitalei”, se explică într-un comunicat de presă.

Târgul ar fi urmat să dispună de o suprafață de 3.000 de mp de expoziție, dintre care 1.200 de mp indoor și 1.800 de mp outdoor.

„Deși timpul necesar organizării unui eveniment de o asemenea amploare este de câteva săptămâni, am fost puși în situația de a aștepta până în ultima zi, 16 aprilie 2018, emiterea de către Primăria Municipiului București a <Protocolului privind organizarea și desfășurarea adunării publice>”, se mai menționează în comunicat.

În 11 ani au fost organizate peste 30 de ediții ale evenimentului.

Până la data publicării articolului, reprezentanții Primăriei Municipiului București nu au comentat anularea evenimentului pe fondul problemei semnalate de către organizatorii tIMOn.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])