Un nou webinar TNI – proiecte imobiliare noi și oferte speciale

Echipa Târgului Național Imobiliar – TNI organizează joi, 21 mai, un webinar axat pe proiectele imobiliare noi, aflate în curs de dezvoltare pe litoral.

piata imobiliara mamaia

La webinarul TNI „Flexibilitate și oferte speciale pentru proiecte imobiliare noi!” va participa Georgiana Sandu, reprezentant de vânzări pentru De Silva Residences, dezvoltator cu peste 25 de ani de activitate în domeniu, care are, la ora actuală, mai multe proiecte în curs de dezvoltare pe litoral, în zona Mamaia Nord.

Georgiana Sandu are peste 16 ani de experiență în real estate și este specializată în proiecte imobiliare în regim de exclusivitate. Ea face parte din echipa Alder Concept, reprezentantul de vânzări al proiectelor De Silva Residences.

Webinarul TNI va fi organizat joi, începând cu ora 12:00. Înscrierile se pot face AICI.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])