Imobiliare.ro te trimite la WeContent cu discount! Învață de la specialiști cum îți poți crește business-ul prin content marketing

Vrei să îți construiești un brand puternic în imobiliare și să ai parte de cele mai bune performanțe pe baza strategiei tale de promovare, toate acestea traducându-se la final în mai multe leaduri pentru tine? Atunci, învață să faci content marketing de calitate de la specialiști în domeniu. Participă și tu la cea mai importantă conferință care tratează tema content marketingului în România – WeContent! Imobiliare.ro consideră că educația este esențială în rândul profesioniștilor din real estate și te ajută cu un discount de 30% din prețul biletului.

WeContent – Content Marketing Conference reunește peste 450 de specialiști în domeniu și aduce la București unii dintre cei mai buni experți în domeniu la nivel internațional, totul pentru a-i ajuta pe participanți să obțină, la rândul lor, rezultate palpabile din content marketing..

Cei care vor lua parte la conferința care va fi organizată în perioada 7-8 noiembrie, în cadrul Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City, vor avea ocazia de a se întâlni cu unul dintre cei mai influenți speakeri în domeniu din întreaga lume. Jay Baer a scris șase cărți care au ajuns best-seller New York Times și este fondatorul Convince&Convert.

De la eveniment nu va lipsi nici Jon Wuebben, fondatorul și CEO-ul Content Launch, prima platformă de content marketing completă dezvoltată pentru agenții de digital marketing și IMM-uri.

Se alătură și alți speakeri cu greutate din Germania, Olanda, Marea Britanie și chiar și din România. Vali Pintilescu, development managerul LooLoo Kids, cel mai mare canal YouTube din Europa Centrală și de Est, cu peste 16 milioane de subscriberi, și unul dintre cele mai mari canale din lume pentru cei mici urcă și el pe scena WeContent și îi va învăța pe participanți de ce este important să creezi o comunitate, nu doar conținut.

Consultă AICI agenda completă a evenimentului WeContent – Content Marketing Conference și cumpără un bilet. Folosește codul de reducere WeCoImobiliare30 și primești un discount de 30%.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])