Înscrierile pentru a doua ediție ReBOOTcamp se aproprie de final. Află subiectele abordate de traineri

Au mai rămas doar câteva zile până pe 12 septembrie, termenul limită pentru înscrierea în a doua ediție a evenimentului ReBOOTcamp, un proiect unic în țara noastră destinat în întregime reprezentării exclusive, organizat de Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR). Mai bine de jumătate dintre locurile disponibile au fost deja ocupate.

rebootcamp apair

„Prin această tabără ne adresăm agenților imobiliari care testează de ceva timp conceptul de reprezentare exclusivă și încă nu au curajul să facă trecerea, celor care intră acum pe piață și caută o direcție, precum și agenților care deja practică reprezentarea exclusivă și doresc să integraze mai bine sistemul de lucru”, ne-a declarat Igor Postovanu, președintele APAIR și unul dintre cei trei traineri care vor participa la ReBOOTcamp.

Postovanu va aborda trei subiecte principale în cadrul evenimentului. În primul rând, acesta va identifica și va clarifica motivele care pot sta la baza deciziei de adoptare a reprezentării exclusive ca mod de lucru.

„În ReBOOTcamp ne concentrăm pe setup-ul mental pentru o schimbare rapidă și fără efort a sistemului de lucru. Ne dorim ca participantul să treacă imediat la acțiune în propriul beneficiu”, ne-a explicat el.

tabara imobiliara rebootcamp editia 2

Al doilea subiect abordat de trainer va fi Analiza Comparativă de Piață (ACP). Acesta este un proces care consumă timp, iar valoarea pe care o indică la final poate ridica de multe ori obiecții din partea proprietarilor. Astfel, mulți ajung să treacă sumar peste ACP.

„Experiența arată că cel mai răspândit motiv pentru care nu se vând proprietățile este supraevaluarea. În ReBOOTcamp, printr-o activitate experențială, ajutăm agentul imobiliar să înțeleagă mecanismul de formare a prețului și a modului prin care acționează cumpărătorii și vânzătorii într-o tranzacție imobiliară”, explică Postovanu.

Citește și: Cum prezinți corect proprietarului rezultatele unei analize comparative de piață? Cea mai mare greșeală pe care o poți face

rebootcamp editia 2

O ultimă temă pe care președintele APAIR o va pune în discuție pe parcursul taberei imobiliare va fi gestionarea obiecțiilor venite din partea clienților. El va propune o tehnică utilizată pe piața din SUA, care poate să îi ajute pe agenți să depășească orice situație dificilă.

Citește și: Cum răspunzi corect la cele mai dese obiecții venite din partea proprietarilor care evită să lucreze cu agenții imobiliari

La ediția a doua a taberei imobiliare vor participa, în calitate de traineri, și Ileana Preda (Realtor și membru NAR din anul 2003 și membru APAIR din 2010) și Iulian Niculae (inițiatorul proiectului, Realtor și membru al APAIR care lucrează în domeniu din 1993).

Cei trei vor aborda împreună „Prezentarea de listing”, într-o formă inedită și de impact.

rebootcamp septembrie 2018 apair

Facilitatorul evenimentului va fi Călin Iepure, Campion al României la Public Speaking în 2011 și actualul coordonator al celei mai cunoscute organizații de Business Networking din România (bizz.club).

Taxa de participare este de 2.490 de lei, sumă ce include participarea la cursuri, cazarea în camere duble și masa, iar membrii APAIR vor beneficia de un discount de 20%.

Aplică AICI pentru a participa la a doua ediție a evenimentului ReBOOTcamp.

Citește și: În 28 de ani de piață imobiliară, sistemul clasic de lucru a dus la scăderea încrederii clientului în agentul imobiliar. Doar 30% din tranzacții se fac prin agenții

Citește și: A vrut să demonstreze că reprezentarea exclusivă nu poate fi aplicată în România. Experimentul i-a influențat însă radical parcursul carierei. Din 2013 folosește doar acest model de lucru

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])