Înscrierile pentru REbootCAMP continuă. Mai ai DOAR 3 ZILE pentru a profita de taxa de participare redusă

Perioada de înscriere pentru participarea la tabăra imobiliară REbootCAMP, dedicată integral sistemului de lucru de reprezentare exclusivă și susținută de Imobiliare.ro, în calitate de partener principal, continuă până pe 5 iulie cu taxe reduse. Profită de această ocazie. Nu uita, numărul de locuri este limitat!

Taxa de participare, în regim early booking, este de 2.490 de lei de persoană și include atât prezența la cele patru zile de cursuri, cât și cazarea și masa celor care vor lua parte la cea de-a treia ediție a REbootCAMP. Membrii Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) beneficiază de un discount de 20%.

Începând cu data de 5 iulie, taxa va fi de 3.100 de lei de persoană, membrii APAIR având în continuare oportunitatea de a beneficia de un discount de 20%.

Doar 20 de locuri sunt disponibile anul acesta în cadrul evenimentului educațional, organizat în perioada 18-21 iulie, în Poiana Mărului din Brașov. ÎNSCRIE-TE ACUM!

Tabăra imobiliară este dedicată tuturor celor interesați să își completeze cunoștințele despre sistemul de lucru de reprezentare exclusivă sau să facă tranziția către acesta. Participanții au ocazia să învețe cum pot oferi servicii de înaltă calitate clienților lor alături de trei traineri cu experiență profesională semnificativă în domeniu, de un facilitator și de un creator de context.

Echipa REbootCAMP este alcătuită la această ediție din:

  • Iulian Niculae – inițiatorul proiectului și membru APAIR cu peste 25 de ani de experiență pe piața imobiliară, care lucrează în reprezentare exclusivă din 2010;
  • Igor Postovanu – fostul președinte al APAIR și managerul programelor educaționale desfășurate de asociație, care a ales reprezentarea exclusivă ca mod de lucru din 2013;
  • Ana-Maria Istrati – Realtor și membru APAIR, care acționează pe piață doar ca specialist în Reprezentarea Vânzătorului;
  • Cristina Neamțu – Realtor și membru APAIR care activează pe piața imobiliară din Brașov din 2014;
  • Călin Iepure – public speaker și coordonatorul celei mai cunoscute organizații de business networking din România.

La finalul celor patru zile petrecute în tabăra imobiliară participanții vor primi certificate de absolvire.

Citește și: Cel mai mare obstacol, atunci când faci tranziția spre reprezentarea exclusivă. Cum îl depășești cu succes?

Citește și: După 6 ani de reprezentare, crede că succesul în domeniu nu ține atât de tacticile de vânzări, cât de abilitățile de relaționare cu oamenii

Citește și: Cum gestionezi corect cea mai des întâlnită obiecție întâlnită în interacțiunea agent imobiliar-client

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])