#NOVEMBarh 2019, hackatonul arhitecților, se apropie. Participă și tu!

Primul hackaton al arhitecților, #NOVEMBarh, a ajuns la a treia ediție, tema din 2019 fiind „Valoare sau Preț”. Evenimentul, considerat un incubator de idei generate de arhitecți și de parteneri, va pune în discuție 30 de subiecte de actualitate, în 30 de echipe. Iată cum poți participa și tu la #NOVEMBarh 2019.

noverbarh 2019

Participanții la ediția a treia a hackathonului arhitecților vin atât din România, cât și din străinătate, de la Londra, din Dubai, Zurich sau Chișinău. Aceștia vor lucra în echipe, în jurul unei teme concrete. Astfel, arhitecți și specialiști în alte domenii, precum proiectare, furnizare de materiale, design interor, asociații profesionale, administrație publică sau din mediul corporate, își vor pune la comun experiența de lucru, având ca scop comun influențarea calității în construcții.

Și tu îți poți aduce aportul participând. Echipele se formează deja, iar locurile sunt limitate. Te poți înscriere trimițând un e-mail pe adresa [email protected].

#NOVEMBarh 2019 se va încheia cu susținerea publică a inițiativelor și proiectelor de acțiune propuse de fiecare dintre cele 30 de echipe.

Evenimentul se va organiza pe 23 noiembrie, în intervalul 8:00-24:00, la Magic Place Event din București. După ora 20:00 vor fi susținute public proiectele gândite în timpul hackatonului, în fața unui public format din reprezentanți ai autorităților, universităților, mediului de business, ai partenerilor și ai asociațiilor profesionale.

Mai jos, ideile prezentate publicului în cadrul ediției din 2018 a hackatonului arhitecților:

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])