Participă și tu la cel mai cuprinzător studiu de piață. Opinia ta contează!

Ești un profesionist în real estate? Atunci nu pierde oportunitatea de a lua parte la cel mai cuprinzător studiu realizat la nivel național pentru determinarea evoluției pieței imobiliare în 2019.

studiu de piata evolutia pietei imobiliare 2019

Studiul de piață, demarat de RE/MAX România și Imobiliare.ro, are la bază un chestionar în format digital, ce poate fi completat în aproximativ 10 minute.

Ne dorim să aflăm opinia ta, din poziția de profesionist pe piața imobiliară. Grăbește-te însă, perioada de colectare a răspunsurilor care vor fi analizate și utilizate pentru elaborarea studiului se apropie de final!

POȚI ACCESA CHESTIONARUL AICI. ÎȚI MULȚUMIM!

Studiul, devenit un reper important pentru agenți, brokeri, proprietari de agenții și clienții lor, a scos la iveală la ediția de anul trecut inclusiv elementele cheie pe care clienții își doresc să le obțină de la agenții imobiliari pe parcursul colaborării. CONSULTĂ AICI rezultatele din 2018

RE/MAX România este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate din țara noastră, cuprinzând la ora actuală peste 50 de francize și mai bine de 400 de membri. Planul său de extindere vizează 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari până în 2023.

Imobiliare.ro este cel mai accesat portal imobiliar din România, dispunând de circa 1,6 milioane de vizitatori unici pe lună.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])