Președintele Federației Internaționale Imobiliare vine la București și participă la TNI

Walid Moussa, președintele Federației Internaționale Imobiliare (FIABCI), va participa, pe 4 octombrie, la ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar. 

Moussa este un om de afaceri cunoscut la nivel internațional. El ocupă și alte funcții cu greutate în lumea imobiliară. Este președintele Sindicatului Imobiliar din Liban (REAL), președintele fondator al FIABCI Liga Țărilor Arabe și Ambasadorul Economic al Confederației de Afaceri din Andorra CEA, reprezentându-i interesele în Orientul Mijlociu.

FIABCI este o organizație care include 40 de profesii din sfera imobiliară, prezentă în peste 49 de țări, membrii săi fiind agenți imobiliari, dezvoltatori, arhitecți, avocați, evaluatori, academicieni și cercetători, investitori și bancheri.

Principalul obiectiv al acesteia este să le ofere membrilor săi acces la informații, dar și la diverse oportunități și la o rețea imobiliară globală.

Mai mult, FIABCI are rol de membru consultativ al Organizației Națiunilor Unite, fiind astfel implicată în rezolvarea unor probleme care afectează societatea la nivel global, de la lipsa locuințelor, la accelerarea urbanizării și la soluționarea problemelor de mediu.

Tot la ediția din această toamnă a târgului, care se va desfășura la Palatul Parlamentului din București, vor participa pentru prima oară cu un stand și reprezentanți ai National Association of Realtors (NAR), cea mai mare asociație profesională dedicată agenților imobiliari din SUA, cu o puternică prezență la nivel global și peste 1 milion de membri.

Vor fi prezenți la TNI parteneri ai NAR din România, Moldova, Bulgaria, Grecia, Serbia și Lituania.

Printre companiile, proiectele și instituțiile care vor participa la ediția din toamnă a TNI se numără Pro Capital Development, Plaza Residence, Palladium Residence, Pipera Apartments, Laguna Residence, Ideal Residence, OTP Bank, ISG Residence, Moghioroș Park, Casa del Mar, Rollux Construct, First Residence, Libra Bank și Greenfield.

Târgul va putea fi vizitat vineri și sâmbătă (4-5 octombrie) între orele 10:00-19:00, respectiv duminică (6 octombrie) între orele 10:00-16:00. Prețul unui bilet va fi de 20 de lei. Vizitatorii pot obține acces gratuit pe baza aplicației dedicate evenimentului.

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])