Realitatea imobiliară din România, la două luni de la apariție COVID-19. Participă și tu la noul CPI Webinar!

Au trecut două luni de la confirmarea primului caz de infectare cu COVID-19 în România și de la apariția unei situații fără precedent, nu doar pe plan social, ci și pe plan economic. Facem turul țării în următorul webinar CPI și aflăm cum au resimțit specialiștii activi pe piața imobiliară efectele pandemiei.

Organizăm pe 29 aprilie, de la ora 11:00, un nou webinar CPI pe tema „Tur de orizont – realitatea imobiliară din România pe final de aprilie 2020”. Ne propunem să aflăm astfel cum a fost influențată piața imobiliară de COVID-19 și care este adevărata situație cu care se confruntă cei din domeniu.

Pentru a obține o imagine cât mai clară, am invitat alături de noi patru reprezentanți ai unor branduri de renume, active în diferite orașe din țară. Este vorba despre Andreea Comșa (CEO Premier Estate Management), Marius Șchiopotă (co-fondator și Managing Partner Hitch&Mosher), Ciprian Iovu (Manager Inter Imobiliare și vicepreședinte CEIR) și Ioana Oltean (Managing Partner Napoca Imobiliare).

Webinarul este gratuit. Numărul locurilor disponibile este limitat. ÎNSCRIE-TE AICI!

CPI Webinar este o inițiativă Imobiliare.ro. Prin fiecare webinar ne propunem să păstrăm strânsă legătura cu cei din breaslă, acesta fiind un instrument la care vom apela des, care ne va ajuta să colaborăm mai bine, în această perioadă tensionată pe care o traversăm pe fondul răspândirii COVID-19, și să găsim cele mai bune soluții la diverse probleme cu care se confruntă atât agenții imobiliari, cât și dezvoltatorii.

Citește și: Cum faci imobiliare în Brașov pe timp de pandemie? Preferințele clienților și pregătirile pentru vizionare

Citește și: Cinci pași simpli propuși vânzătorilor în vreme de COVID-19 de un trainer cu experiență internațională

Citește și: Cum să-ți faci branding corect în această perioadă? Strategii pentru profesioniști în imobiliare

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])