SEE Property Forum 2018, una dintre cele mai importante conferințe internaționale de real estate, se organizează la București. Care vor fi principalele subiecte puse în discuție

SEE Property Forum 2018, una dintre cele mai importante conferințe internaționale de real estate, care aduce laolaltă directori imobiliari din România și din regiunea ESE, investitori din Europa de Vest și mulți alți profesioniști în domeniu, se va organiza în perioada 28-29 martie la Hotelul Radisson Blu din București.

Startul evenimentului va fi dat de o sesiune de networking care va avea loc pe 28 martie și va fi dedicată specialiștilor în real estate.

Agenda SEE Property Forum 2018 va cuprinde, pe 29 martie, discuții despre tendințele și oportunitățile de investiții în regiunea ESE, despre principalele destinații de business din România și noile hub-uri aflate în plină dezvoltare, dar va furniza și informații referitoare la piața locală, de la zona de retail și logistică la oportunitățile creșterii segmentului de e-commerce.

Evenimentul va cuprinde, totodată, sesiuni de tip masă rotundă dedicate investitorilor și dezvoltatorilor, dar și prezentări și paneluri de discuții.

Consultă AICI lista completă a speakerilor care vor participa la SEE Property Forum 2018.

Din cadrul evenimentului nu vor lipsi nici grupurile de dezbateri care vor fi conduse de specialiști ce vor pune în discuție alături de participanți subiecte precum protecția datelor (GDPR), bunele practici pe piețele mature, cât de pregătită este România pentru revoluția tehnologică și evoluția pieței locale hoteliere.

Aceste discuțiie vor fi moderate de Andreea Suciu (Head of Employment & Data Protection Department, Noerr), Maarten Vermeulen (Regional Managing Director Europe, Russia&CIS, RICS), James Dearsley (fondator The Digital Marketing Bureau), Hugh Watkins (Managing Director Vistra România), Tudor Ionescu (Senior Workplace Adviser CBRE) și Frank Reul (Head of Development, Orbis/Accorhotels Eastern Europe).

Imobiliare.ro este partener media al evenimentului SEE Property Forum 2018.

Citește și: A mai rămas o zi până la SEE Property Forum. Peste 40 de speakeri de top vin la București pentru a discuta despre viitoarele tendințe și inovații din real estate

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])