Vrei să lucrezi în reprezentare exclusivă ca un adevărat specialist american? Un trainer internațional vine la București pentru a te învăța cum să fii performant ca reprezentant al vânzătorului

Vrei să înveți cum poți lucra în sistemul de reprezentare exclusivă ca un adevărat specialist american și cum poți fi mai performant ca reprezentat al vânzătorului într-o tranzacție imobiliară? Atunci nu trebuie să ratezi cursul Seller Representative Specialist (SRS) organizat în luna octombrie de Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) și susținut de un traier internațional acreditat de National Association of Realtors(NAR), organizație dedicată agenților imobiliari, cu peste 1 milion de membri.

Cursul dedicat celor care vor să devină specialiști în reprezentarea vânzătorului se va desfășura în perioada 11-12 octombrie, la Hotelul International din București. Zola Szerencses, trainer cu o experiență vastă care activează pe piața imobiliară din Statele Unite ale Americii din anul 2000, în regiunea Orlando, Florida, va fi cel care le va pune la dispoziție participanților toate resursele necesare pentru a crește plus-valoarea pe care aceștia o aduc clienților lor, dar și pentru a-și crește numărul de proprietăți din portofoliul și pentru a închide mai rapid tranzacțiile în care sunt implicați.

Szerencses susține în mod constant traininguri de formare profesională pentru agenții imobiliari din Statele Unite, dar și din Europa Centrală și de Est.

Participând la cursul SRS, agenții imobiliari pot afla cum își pot crește sfera de influență și cum pot gestiona obiecțiile venite din partea proprietarilor ca adevărați specialiști în domeniu, cum pot să identificele cele mai potrivite strategii de promovare pentru proprietățile din portofoliul lor, dar și cum pot să comunice eficient proprietarilor valoarea comisionului solicitat.

Tot de la trainerul NAR care va fi prezent la București în luna octombrie poți învăța și care sunt cele mai bune tehnici de negociere și metode de a face follow-up pentru a te asigura că vei obține clienți pe viață.

Taxa de participare este de 299 de euro, în care sunt incluse atât cele două zile de curs, cât și manualul aferent cursului SRS. Pentru 399 de euro, poți să beneficiezi de un pachet special care include participarea la cursul SRS și la cursul Certified Real Estate Team Specialist: Designing and Sustaining Successful Teams C-RETS (Formarea și Consolidarea Echipelor de Succes), susținut tot de același trainer pe 13 octombrie.

Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20%. Află mai multe detalii despre cele două evenimente educaționale și înscrie-te AICI.

Prețurile sunt valabile doar pentru înscrierile realizate până în data de 27 septembrie. Ulterior acestea se vor majora cu 20%.

Citește și: APAIR împlinește 10 ani. Mesajul președintelui NAR: Am auzit multe despre români. Am venit să văd cu ochii mei dacă este chiar așa

Citește și: Cum depășești momentele de „burnout”? Exemplul personal al unui specialist străin în imobiliare

Citește și: „Cheia succesului” pentru agenții imobiliari. Social media, realitate virtuală și inteligență artificială: cum evoluează piața imobiliară și ce ne rezervă viitorul? – INTERVIU

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])