Zbori, îngheți sau ataci? CPI Webinar te pune față în față cu un specialist cu experiență internațională în vânzări și marketing

Seria CPI Webinar continuă săptămâna aceasta. Ne revedem miercuri pentru o oră de discuții alături de Bogdan Comănescu, unul dintre cei mai apreciați specialiști din piață cu experiență națională și internațională în vânzări, marketing și dezvoltare comercială.

În cei peste 29 de ani de experiență, Bogdan Comănescu a dezvoltat numeroase proiecte în Franța, Germania, Italia, Spania, Cehia, Bulgaria, Austria, India și România pentru mai bine de 300 de companii. Printre brandurile cu renume alături de care a colaborat se numără Accor, Allianz, Vodafone, Aliat Mercedes, Orange, UPC și BMW Bavaria Automobile.

Comănescu este și fondatorul Accelera Business Strategy și coautorul cărților „Secretele supervânzătorilor” și „Maxim – psihologia motivării forței de vânzări”

Pe 8 aprilie, începând cu ora 11.00, trainerul Bogdan Comănescu va participa la un nou webinar CPI gratuit dedicat agenților și proprietarilor de agenții imobiliare. ÎNSCRIE-TE ACUM! Numărul de locuri disponibile este limitat.

Trainerul va analiza cele trei comportamente pe care le adoptă în perioadele de criză agențiile imobiliare și va face pentru fiecare dintre acestea radiografia business-ului. Bogdan Comănescu va explica rolul liderului în situația de incertitudine în care ne aflăm, dar și ce trebuie să facă membrii echipei în această perioadă. La final, el va răspunde întrebărilor participanților la webinarul gratuit CPI într-o sesiune Q&A.

Webinarul va fi moderat de colega noastră, Adriana Lefter, editor Imobiliare.ro.

CPI Webinar este o inițiativă Imobiliare.ro. Seria continuă, în curând. Prin fiecare webinar ne propunem să păstrăm strânsă legătura cu cei din breaslă, acesta fiind un instrument la care vom apela des, care ne va ajuta să colaborăm mai bine, în această perioadă tensionată pe care o traversăm pe fondul răspândirii COVID-19, și să găsim cele mai bune soluții la diverse probleme cu care se confruntă atât agenții imobiliari, cât și dezvoltatorii.

CPI Webinar: Cum să-ți faci branding corect în această perioadă? Strategii pentru profesioniști în imobiliare

CPI Webinar: Cum faci imobiliare în Brașov pe timp de pandemie? Preferințele clienților și pregătirile pentru vizionare

CPI Webinar: Discount la chirie? Renunțăm la regimul hotelier? Recomandări făcute proprietarilor

CPI Webinar: „Follow the money”, transmite informațiile corecte și păstrează-ți calde relațiile cu clienții. Așa rămâi în joc ca agent imobiliar

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])