Accelerează-ți business-ul în imobiliare! Află ce îți pregătim pentru #CPI București 2018

Accelerează-ți business-ul în imobiliare! Te invităm la ediția din București a Clubului Profesionișitilor în Imobiliare (CPI). Îți punem la dispoziție date statistice actualizate și informații de calitate, relevante pentru piața locală.

La CPI București, eveniment care va fi organizat pe 2 octombrie la Hotelul Marshal Garden, atât reprezentanții agențiilor imobiliare, cât și dezvoltatorii vor avea oportunitatea de a lua pulsul pieței și de a face networking cu alți specialiști din real estate. Nu te-ai înregistrat până acum? O poți face accesând acest link. Nu uita, participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat!

Participanții vor primi date statistice actualizate prin intermediul lui Dorel Niță, coordonatorul proiectului Analize Imobiliare și statistician cu o experiență de peste 12 ani în domeniul cercetării și dezvoltării de soluții pentru analiza pieței imobiliare și pentru evaluarea proprietăților.

Noi informații de interes, cu privire la diverse soluții de finanțare și nu numai, vor veni din partea reprezentantului Băncii Comerciale Române (BCR) prezent la CPI București, Teodor Mincu – Supervizor Biroul de Credite și Suport Parteneri, Direcția Distribuție Retail.

Vrei să afli care este cu adevărat situația pieței rezidențiale locale? Atunci te invităm să participi la panelul „Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018” moderat de Adrian Erimescu, CEO Imobiliare.ro.

Se vor alătura discuțiilor, în calitate de speakeri, Beatrice Dumitrașcu (VP Residential Sales One United Properties), Tal Roma (Business Development Manager AFI Europe România), Dan Țiganu (Associate Sales Manager Premier Estate Management), Giulio Angheloiu (Owner Premier Imobiliare) și Igor Postovanu (Președintele Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România).

Tot în cadrul evenimentului CPI București vei intra în posesia ghidului UndeLocuiesc.Eu, primul gândit pentru a veni în sprijinul viitorilor cumpărători de apartamente. Acesta este un proiect editorial al Asociației Mojar și al Ordinului Arhitecților din România, susținut de Imobiliare.ro și BCR. Primești mai multe detalii despre ghid din partea arhitectului Răzvan Zamfira.

#CPI București 2018. Dumitrașcu, One United Properties: Suntem încrezători în evoluția pieței

#CPI București 2018. Cum văd românii locuințele verzi? Ce spune Tal Roma, Business Development Manager al AFI Europe România

Trainerului Călin Iepure, CEO bizz.club – cea mai cunoscută organizație de Business Networking din țara noastră și campion al României la Public Speaking în 2011, va fi și el prezent la evenimentul de pe 2 octombrie.

CPI București dispune, totodată, de o agendă separată dedicată dezvoltatorilor și agențiilor imobiliare, în cadrul căreia va fi organizat, printre altele, workshop-ul „Performance Marketing pentru dezvoltatori„.

Te invităm astfel să participi la evenimentul organizat în orașul tău pentru a afla de la specialiști de pe piața locală, dar și de la reprezentanți ai sistemului bancar, despre uriașul potențial al real estate-ului românesc. Suntem alături de tine și îți punem la dispoziție instrumentele și datele necesare pentru ca tu să accelerezi creșterea afacerii tale.

CPI București este al doilea eveniment din cadrul seriei CPI, primul fiind organizat la Timișoara pe 20 septembrie.

Caravana noastră va ajunge în alte patru mari orașe ale țării astfel:

  • Constanța – 4 octombrie
  • Brașov – 16 octombrie
  • Iași – 6 noiembrie
  • Cluj-Napoca – 13 noiembrie

CPI a devenit cea mai puternică și mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională și în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la evenimente noastre regionale.

#CPI Timișoara 2018. Eugen Encuțescu: Anul acesta a adus o creștere sănătoasă și temperată a prețurilor în imobiliare

#CPI Timișoara 2018. Sorin Drăghici: Maturizarea pieței este evidentă. Pentru dezvoltatori reprezintă o presiune în plus

#CPI Timișoara 2018. Vlad Vela: „Odată cu creșterea prețurilor, cred că se va pune accentul mai mult și pe calitate”

#CPI Timișoara 2018: Cum vede dezvoltatorul primului proiect rezidențial din România certificat BREEAM Excellent piața imobiliară în 2018

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])