Accelerează-ți business-ul în imobiliare! Te așteptăm la #CPI Cluj 2018, ultima întâlnire a specialiștilor în real estate de anul acesta

Seria de evenimente regionale CPI 2018 se apropie de final, după ce pe parcursul ultimelor luni am organizat întâlniri cu specialiștii din domeniul imobiliar în cinci dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov și Iași. Am oferit participanților numeroase oportunități de networking, am pus în discuție subiecte de interes și date statistice relevante, atât pentru reprezentanții agențiilor imobiliare, cât și pentru dezvoltatori, am venit cu soluții dedicate accelerării business-urilor și am adus în fața publicului speakeri de top. Ultima întâlnire a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare va fi organizată pe data de 13 noiembrie, în Cluj-Napoca.

Evenimentul CPI Cluj 2018 se va desfășura, între orele 8:30 – 14:00, la Hotelul Opera Plaza. Nu te-ai înregistrat până acum? O poți face accesând acest link. Nu uita, participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat!

cpi bucuresti 2018

Te invităm să iei parte la dezbaterile din panelul „Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018?” moderat de Adrian Erimescu, CEO Imobiliare.ro. Se vor alătura discuțiilor Răzvan Cuc (președinte RE/MAX România) și Cătălin Piscorniță (fondator și CEO Blitz). Participanții vor primi, totodată, date statistice actualizate relevante la nivel local de la Dorel Niță, coordonatorul proiectului Analize Imobiliare. Informații de interes cu privire la diverse soluții de finanțare și nu numai vor fi furnizate de Teodor Mincu – Supervizor Biroul de Credite și Suport Parteneri, Direcția Distribuție Retail, BCR.

cpi iasi 2018 consultanti imobiliari

Trainerului Călin Iepure, CEO bizz.club – cea mai cunoscută organizație de Business Networking din țara noastră și campion al României la Public Speaking în 2011, va fi și el prezent la evenimentul de pe 13 noiembrie și îi va provoca pe participanți să găsescă răspunsurile necesare la 10 întrebări ce trebuie să și le pună pentru a trece la un nou nivel în carieră.

Agenda evenimentului CPI Cluj 2018 va cupride, totodată, un segment dedicat exclusiv dezvoltatorilor. Aceștia vor afla astfel mai multe detalii despre modalitățile prin care pot utiliza datele statistice pentru a lua cele mai potrivite decizii în scopul de a-și accelera creșterea business-urilor în imobiliare și vor avea ocazia de a participa la un workshop pe tema soluțiilor disponibile pentru atragerea de noi clienți și creșterea vânzărilor prin intermediul marketingului bazat doar pe rezultate.

Iată cum au arătat evenimentele CPI din seria regională, organizate la TimișoaraBucureștiConstanțaBrașov și Iași:

CPI Timișoara 2018

CPI București 2018

CPI Constanța 2018

CPI Brașov 2018

CPI Iași 2018

CPI a devenit cea mai puternică și mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională și în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la evenimente noastre regionale.

Adevărata față a pieței imobiliare, pusă în discuție la #CPIBrașov2018: Cum a evoluat? Cine sunt cumpărătorii? Iată concluziile profesioniștilor în real estate FOTO+VIDEO

Retrospectiva #CPI Constanța 2018: Evoluția profilului cumpărătorului. Ce caută și cât de exigent este? FOTO+VIDEO

Discuții interesante, date actualizate și speakeri de top la #CPI București 2018. Vezi ce a inclus evenimentul: FOTO+VIDEO

#CPI Timișoara 2018. Sorin Drăghici: Maturizarea pieței este evidentă. Pentru dezvoltatori reprezintă o presiune în plus

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])