Accelerează-ți creșterea în imobiliare cu CPI! Află programul evenimentelor regionale și cum poți participa la acestea

Seria de evenimente regionale Clubul Profesioniștilor în Imobiliare (CPI) continuă pentru al nouălea an consecutiv. În 2018 ne reinventăm pentru tine și îți propunem să analizezi împreună cu experții noștri soluții reale de transformare a pieței imobiliare și de accelerare a business-ului tău. Află când ajunge caravana CPI în orașul tău și cum poți participa!

Vom organiza în perioada următoare noi ediții CPI în șase dintre cele mai mari orașe ale țării: București, Timișoara, Cluj, Iași, Brașov și Constanța pentru a-ți pune la dispoziție instrumentele și datele necesare pentru ca tu să accelerezi creșterea afacerii tale din domeniul imobiliar.

Te invităm astfel să participi la evenimentul organizat în orașul tău pentru a discuta alături de specialiști de pe piața locală, dar și de reprezentanți ai sistemului bancar, despre uriașul potențial al real estate-ului românesc.

Invităm atât agențiile imobiliare, cât și dezvoltatorii imobiliari să afle ce soluții noi de lucru online propunem pentru creșterea cotei de piață și cum pun acestea în valoare calitatea de profesionist a care oferă servicii de calitate.

Îți oferim, totodată, cele mai noi date statistice relevante pentru piața locală care te vor ajuta să îți maximizezi rezultatele.

Programul CPI Regional:

  • Timișoara – 20 septembrie
  • București – 2 octombrie
  • Constanța – 4 octombrie
  • Brașov – 16 octombrie
  • Iași – 6 noiembrie
  • Cluj-Napoca – 13 noiembrie

Participarea este gratuită și se realizează pe bază de înscriere. Aplică AICI pentru a lua parte la evenimentul CPI desfășurat în orașul tău.

CPI a devenit cea mai puternică şi mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relaţii de business, colaborează şi identifică ideile care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională şi în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la aceste evenimente regionale organizate în șase dintre marile orașe ale țării.

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])