Accelerează-ți business-ul în imobiliare! Participă și tu la #CPI Iași 2018 și află ce soluții inovative îți propunem

După întâlniri cu profesioniștii în imobiliare din Timișoara, București, Constanța și Brașov, caravana CPI ajunge, pe 6 noiembrie, și la Iași. Te așteptăm la CPI Iași cu date statistice actualizate, relevante pentru piața locală. Vom pune în discuție subiecte de interes cu specialiști în real estate și îți vom propune diverse soluții care te pot ajuta să-ți accelerezi business-ului. 

Evenimentul CPI Iași va fi organizat la Palas Congress Hall, începând cu ora 8:30. Nu te-ai înregistrat până acum? O poți face accesând acest link. Nu uita, participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat!

Pentru că ne dorim să fim alături de specialiștii din real estate-ul românesc, venim la CPI Iași cu instrumente și soluții noi, inovative, personalizate pentru a servi nevoile agențiilor imobiliare, dar și pe cele ale dezvoltatorilor.

eveniment cpi

Astfel, îți propunem să participi la discuțiile legate de instrumentele viitorului în imobiliarele online sau la cele legate de servicii special gândite pentru dezvoltatori.

Ți-am pregătit, totodată, un workshop pe tema „Performance marketing pentru dezvoltatori”. Prin noul nostru concept – Digital Marketing Agency – vrem să te ajutăm să crești vânzările și să atragi clienți noi prin marketing bazat doar pe rezultate.

#CPI Regional 2018: Află cum atragi clienți noi prin performance marketing participând la workshop-ul dedicat dezvoltatorilor

Vrei să afli care este cu adevărat situația pieței rezidențiale locale? Atunci te invităm să participi la panelul „Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018?” moderat de Adrian Erimescu, CEO Imobiliare.ro. Participanții vor primi date statistice actualizate de la Dorel Niță, coordonatorul proiectului Analize Imobiliare și statistician cu o experiență de peste 12 ani în domeniul cercetării și dezvoltării de soluții pentru analiza pieței imobiliare și pentru evaluarea proprietăților. Noi informații de interes, cu privire la diverse soluții de finanțare și nu numai, vor veni din partea reprezentantului Băncii Comerciale Române (BCR) prezent la CPI Iași, Teodor Mincu – Supervizor Biroul de Credite și Suport Parteneri, Direcția Distribuție Retail. Se alătură discuțiilor și Ciprian Iovu (manager Inter Imobiliare), Ciprian Barb (broker/owner RE/MAX Trend) și Valentin Pintilescu (manager Impact Team Marketing).

Trainerului Călin Iepure, CEO bizz.club – cea mai cunoscută organizație de Business Networking din țara noastră și campion al României la Public Speaking în 2011, va fi și el prezent la evenimentul de pe 6 noiembrie.

Iată cum au arătat evenimentele CPI din seria regională, organizate la TimișoaraBucurești, Constanța și Brașov:

După Iași, caravana CPI va face o ultimă oprire anul acesta în Cluj-Napoca, pe 13 noiembrie.

CPI a devenit cea mai puternică și mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională și în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la evenimente noastre regionale.

Adevărata față a pieței imobiliare, pusă în discuție la #CPIBrașov2018: Cum a evoluat? Cine sunt cumpărătorii? Iată concluziile profesioniștilor în real estate FOTO+VIDEO

#CPI Brașov 2018: Liliana Țene, Coresi Avantgarden – „Piața imobiliară are nevoie de un suflu nou și de o viziune mai largă, dincolo de interesul propriu”

#CPI București 2018: Dan Țiganu, Premier Estate Management: „Clienții au început să fie foarte atenți, să prospecteze foarte mult piața”

Retrospectiva #CPI Constanța 2018: Evoluția profilului cumpărătorului. Ce caută și cât de exigent este? FOTO+VIDEO

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])