Agenția ta imobiliară operează noi birouri de anul trecut? Trofeul pentru „Extinderea anului 2019” poate fi al tău la Gala Profesioniștilor în Imobiliare

Agenția pe care o conduci se numără printre cele care și-au extins activitatea, pe parcursul anului trecut, prin birouri noi pe plan local sau prin sedii deschise în alte orașe în țară? Atunci aplică și convinge juriul! Poți câștiga, la ediția din aprilie a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, trofeul pentru „Extinderea anului 2019”.

Sunt eligibile pentru a intra în concurs acele agenții care au deschis, în 2019, noi sedii în același oraș în care activau deja sau în orașe noi. Dimensiunea extinderii, precum și rezultatele generate doar de noile birouri, vor fi cele care vor înclina balanța în favoarea câștigătorului.

Juriul va lua în considerare inclusiv numărul de tranzacții încheiate și mărimea echipei. Toate criteriile de jurizare pot fi CONSULTATE AICI.

APLICĂ PENTRU PREMIILE DEDICATE AGENȚIILOR IMOBILIARE LA GALA PROFESIONIȘTILOR ÎN IMOBILIARE 2020

În cazul în care reprezinți o franciză imobiliară care s-a extins pe parcursul anului trecut, nu ezita să aplici la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020 pentru premiul „Franciza anului 2019 în România”. Detalii despre criteriile de jurizare pot fi găsite AICI.

„Extinderea anului 2019” și „Franciza anului 2019 în România” sunt doar două dintre trofeele pe care le pregătim pentru reprezentanții agențiilor imobiliare cu rezultate de excepție. La acestea se adaugă și premiile pentru:

  • Cea mai performantă echipă de vânzări, ansambluri rezidențiale 2019
  • Cea mai puternică performanță în online 2019
  • Agenția anului 2019 în România 
  • Agenția nouă a anului 2019 în România
  • Cea mai spectaculoasă creștere în 2019
  • Cel mai atrăgător birou de agenție imobiliară 2020
  • Investiție în educație 2019 din partea unei agenții sau asociații
  • Agenția cu cele mai multe colaborări în 2019

Poți să aplici pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020 până pe 16 februarie, la ora 21:00. Evenimentul va fi organizat pe 3 aprilie, la Hotelul Radisson Blu din București.

Aproape 200 de profesioniști s-au reunit anul trecut la decernarea premiilor Galei Profesioniștilor în Imobiliare. Lista marilor câștigători poate fi consultată aici.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])