Ai aplicat pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019? Mai ai doar câteva ore la dispoziție!

Mai ai doar câteva ore la dispoziție pentru a-ți depune candidatura pentru unul dintre cele 32 de premii pe care le vom decerna, pe 22 martie, la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019. Nu pierde șansa de a urca pe scenă pentru a-ți ridica trofeul în aplauzele publicului!

inscriere gala profesionistilor in imobiliare 2019

Luni, 25 februarie, la ora 21:00, termenul pentru înscrierea candidaturilor la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019 ajunge la final. APLICĂ AICI!

Miercuri, 27 februarie, cele două jurii se vor reuni în Timișoara pentru a analiza rezultatele candidaților și pentru a nominaliza câștigătorii celor trei categorii „Agenții imobiliare”, „Dezvoltatori imobiliari” și „Oameni în imobiliare”.

Juriul care va analiza reușitele candidaților categoriei „Agenții imobiliare” va fi compus din:

 • Igor Postovanu – Președintele Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România
 • Valeria Jitianu – Product Manager Agenții Imobiliare.ro
 • Radu Andrei – Managing Partner Imobiliare.ro
 • Călin Centea – Director Vânzări ISHO
 • Călin Iepure – CEO bizz.club

Juriul care va analiza rezultatele celor care aplică pentru unul dintre cele 11 premii dedicate dezvoltatorilor imobiliari va fi compus din:

 • Anca Pascu – Head of Sales Imobiliare.ro
 • Daniel Crainic –  CMO Imobiliare.ro
 • Sebastian Ungureanu – Product Manager Developers Imobiliare.ro
 • Simona Șchiopotă – Managing Partner Hitch&Mosher
 • Ciprian Iovu –  Manager Inter Imobiliare
 • Oana Simionescu – Ordinul Arhitecților din România
 • Andreea Parti – Broker/Owner RE/MAX Choice

Nominalizarea câștigătorilor din categoria „Oameni în imobiliare” va fi realizată în baza deciziei comune luate de membrii celor două jurii.

LISTA COMPLETĂ a premiilor care vor fi decernate în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019 poate fi consultată aici. 

Te așteptăm pe 22 martie, de la ora 19:30, la Hotelul Athenee Palace Hilton din București. Află aici cum îți poți rezerva un loc la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019.

Citește și: Pregătirea echipei este o prioritate în compania ta? Îți recunoaștem meritele la Gala Profesioniștilor în Imobiliare. Te așteptăm cu un premiu

Citește și: Activezi de cel puțin 10 ani în imobiliare și ți-ai lăsat amprenta asupra sectorului? Poți câștiga unul dintre cele mai râvnite premii de la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019

Citește și: „Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate”, unul dintre cele 11 trofee pe care le pot câștiga dezvoltatorii la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019. Intră și tu în concurs!

Citește și: Ai făcut primii pași în real estate în 2018? Poți câștiga premiul „Agentul anului, nou intrat pe piața imobiliară”

banner CPI national 2019

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])