Ai făcut primii pași în real estate în 2018? Poți câștiga premiul „Agentul anului, nou intrat pe piața imobiliară”

Ne dorim să îi încurajăm pe cei care se află la început de drum în real estate și să le recunoaștem performanțele încă din primul an de activitate, motiv pentru care am ales să introducem noi premii, dedicate exclusiv acestora, pe lista celor decernate în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019.

agentul anului gala profesionistilor in imobiliare 2019

Ai început să lucrezi în real estate în 2018, fără să ai contact în trecut cu acest domeniu? Ai avut rezultate bune încă din primul moment? Atunci te-ai putea număra printre cei nominalizați pentru câștigarea premiului „Agentul anului, nou intrat pe piața imobiliară” la ediția din 2019 a Galei Profesioniștilor în Imobiliare.

Printre criteriile de selecție a candidaților se numără valoarea tranzacțiilor încheiate și a comisioanelor încasate. Recomandarea managerului tău va fi și ea luată în considerare de către membrii juriului. AFLĂ AICI mai multe detalii despre acest premiu și despre modalitatea prin care poți aplica pentru a-l câștiga.

gala profesionistilor in imobiliare 2019

La Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019 vrem să premiem și performanța agențiilor nou înființate. Această categorie este deschisă tuturor celor care au demarat afacerea în real estate în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2018.

În acest caz, juriul va lua în considerare cifra de afaceri generată, numărul tranzacțiilor încheiate, dar și notorietatea creată încă de la început pe piață. Crezi că performanțele tale vor vorbi de la sine? Atunci APLICA AICI pentru a câștiga trofeul „Agenția nouă a anului 2018„.

Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019 are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare și susținerea creșterii vizibilității performanțelor bazate pe valori esențiale pentru o dezvoltare economică puternică și sănătoasă pe termen lung. Evenimentul va fi organizat în București, pe 22 martie, la Hotelul Athenee Palace Hilton.

Orice persoană fizică, juridică sau companie poate aplica în vederea nominalizării în cadrul acestui eveniment până pe data de 25 februarie, la ora 21:00. Lista completă a premiilor care vor fi decernate în cadrul acestei ediții a Galei Profesioniștilor în Imobiliare poate fi CONSULTATĂ AICI.

Citește și: Lista marilor câștigători ai Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2018 – GALERIE FOTO

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])