Un nou episod de Tech Agenda: performanțele Imobiliare.ro în luna mai

Tech Agenda vine cu noi concluzii în piața imobiliară. Se observă un un apetit crescut pentru cumpărare.

În cea mai recentă ediție a Tech Agenda, Alex Dosza, B2B Marketing Coordinator în cadrul Imobiliare.ro arată traiectoria pe care se află piața imobiliară, care conform indicilor este în creștere.

După o analiză a datelor, în urma evenimentui organizat de Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, și a statisticilor imobiliare.ro, indicatorii arată că piața se află pe un trend ascendent.

Orice detalii sau informații de care crezi că mai ai nevoie, legate de subiectul prezentat în episodul de mai sus, sau oricare alte subiecte, te invităm la discuții în grupul de Facebook Parteneri Imobiliare.ro.
Aici, colegii noștri vor răspunde în cel mai scurt timp și, ca membru, vei avea constant o linie directă de dialog cu echipa de product și marketing Imobiliare.ro.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])