Caravana CPI face un nou popas în luna octombrie. Te invităm la #CPICluj2019 pentru networking și dezbateri alături de profesioniști în imobiliare!

Se apropie întâlnirea profesioniștilor în imobiliare din Cluj-Napoca! Caravana CPI Regional 2019 ajunge în orașul tău pe 15 octombrie. Facem un popas la Grand Hotel Italia și aducem în fața ta speakeri de calitate, informații de interes pentru o mai bună performanță online și o analiză completă a pieței locale. Hai și tu la CPI Cluj 2019!

cpi cluj 2019

Evenimentul va fi moderat de public speaker-ul Călin Iepure, coordonatorul celei mai cunoscute organizații de business networking din România – bizz.club – și co-autorul volumului „Jocul vânzării”.

La CPI Cluj 2019 vrem să îți oferim instrumentele necesare pentru a te ajuta să îți gestionezi cât mai bine timpul – cea mai importantă resursă de care dispui. Facem acest lucru cu sprijinul trainerului Remus Bălan. Specialistul, care timp de 20 de ani a lucrat în corporații românești și internaționale, le va prezenta participanților cele mai eficinte practici de time management în industria imobiliară.

Din agenda evenimentului face parte și o sesiune specială, dedicată atât agenților, cât și dezvoltatorilor activi pe piața locală din Cluj. Radu Andrei, Managing Partner Imobiliare.ro, va parcurge alături de profesioniștii prezenți în sală cele mai noi funcționalități implementate pe platforma noastră și le va oferi acestora toate informațiile de care au nevoie pentru a obține cele mai bune performanțe online și pentru a profita la maximum de pachetul de servicii ales.

Venim la CPI Cluj 2019  și cu o analiză detaliată a pieței rezidențiale locale, realizată de Dorel Niță, Head of Research Imobiliare.ro și coordonatorul proiectului Analize Imobiliare.

Vă invităm, totodată, la dezbateri despre situația actuală a pieței imobiliare, dar și despre provocările care se resimt la nivelul sectorului, alături de unii dintre cei mai importanți jucători din județ. Aceștia vor lua parte la un panel moderat de CEO-ul Imobiliare.ro, Adrian Erimescu.

Participarea la eveniment este gratuită și se realizează doar pe bază de înscriere. Numărul de locuri este limitat.

#CPICluj2019: Ioana Oltean, Napoca Imobiliare, participă la panelul de dezbateri dedicat liderilor locali din real estate

#CPICluj2019: Ioan Hosszu, Habitas Imobiliare, speaker la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare

#CPICluj2019: Adrian Vasiu, RE/MAX Grup de Lux, invitat în panelul dedicat liderilor locali din real estate

#CPICluj2019: Alexandru Burnete, Maurer Panoramic, speaker la întâlnirea anului din Cluj-Napoca pentru jucătorii din real estate

↓↓ REZERVĂ UN LOC LA CPI CLUJ 2019↓↓

CPI Cluj 2019 este al șaselea eveniment organizat în cadrul seriei CPI Regional 2019, după întâlnirile din Brașov, Sibiu, Timișoara, Constanța și București care au reunit la dezbateri și networking circa 650 de profesioniști în imobiliare. La începutul lunii noiembrie caravana CPI va ajunge și la Iași.

Nu ai mai participat până acum la CPI? Iată care a fost atmosfera la întâlnirea din Cluj de anul trecut.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPIBucurești2019: Apartament nou sau vechi? Preferințele bucureștenilor și direcția în care s-ar putea îndrepta cererea pe viitor

#CPIConstanța2019: Criză? Scăderi masive ale prețurilor? Iată cum văd, de fapt, specialiștii evoluția pieței rezidențiale în 2019

#CPITimișoara2019: Ne paște o nouă criză? Patru specialiști în imobiliare răspund

#CPITimișoara2019: Alina Iozsa, Hațegan Attorneys – Multe proiecte noi se blochează în faza de autorizare. Este o procedură extrem de lentă

#CPISibiu2019: Profilul cumpărătorului de locuință sibian – „preferă să facă o investiție puțin mai mare, dar să aibă o garanție de viitor” 

#CPIBrașov2019: Rolul consultantului va fi unul major în imobiliare – el va contura, practic, această piață

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])