„Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate”, unul dintre cele 11 trofee pe care le pot câștiga dezvoltatorii la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019. Intră și tu în concurs!

Proiectul rezidențial de amploare pe care l-ai dat în folosiță pe parcursul anului trecut are obiectivul de a redefini spațiul comunitar? Calitatea sa este ireproșabilă? Aduce plusvaloare orașului? Dacă ai răspuns „Da!” la toate aceste întrebări înseamnă că ai șanse mari de a câștiga unul dintre cele mai râvnite premii din real estate la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019! 

Recunoaștem meritele dezvoltatorilor care au lucrat și au dat în folosință pe parcursul anului 2018 proiecte apreciate la nivelul pieței pentru calitatea spațiului creat și valoarea adusă orașului, motiv pentru care vom decerna în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019 un premiu special pentru „Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate„.

Printre criteriile luate în considerare în procesul de jurizare se regăsește numărul de spații date în folosință. Analizăm și modul în care proiectul a redefinit spațiul comunitar, dar și suprafața spațiilor dedicate comunității în totalul proiectului. APLICĂ AICI pentru șansa de a câștiga trofelul!

banner cpi gala

Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate” este doar unul dintre cele 11 premii pe care le pregătim dezvoltatorilor la ediția din acest an a Galei Profesioniștilor în Imobiliare. Iată ce alte trofee poți câștiga dacă intri în competiție.

  • Proiectul rezidențial al anului – va fi acordat acelui proiect emblematic pentru anul 2018, cu vânzări rapide și ridicate, o calitate recunoscută a conceptului și a realizării și un impact deosebit în comunitate. Faza sa de construcţie a fost dată în folosinţă în anul 2018.
  • Dezvoltatorul imobiliar al anului – va fi acordat pentru recunoașterea rezultatelor excepționale obținute în 2018. Fie că ne referim la unități vândute, cifra de afaceri sau impactul avut în comunitate, toate aceste criterii duc, în final, la clădirea reputației celui mai bun dezvoltator din România.
  • Cel mai bun concept de locuire – va fi acordat acelui proiect dat în folosință în 2018 care propune un stil de viață complet (activități și spații conexe, de la educație, la timp liber, cultură sau comerț).
  • Proiectul verde al anului – va fi acordat dezvoltatorului care a creat acel spațiu care este eficient energetic, având consumuri mici și folosind materiale de construcție adecvate acestui tip de clădire. Certificarea este necesară.
  • Proiectul cel mai SMART al anului – va fi acordat acelui proiect imobiliar care a pus pe primul loc și a integrat cu succes tehnologia obținând cele mai SMART spații locative.

gala profesionistilor in imobiliare 2019

  • Cel mai bun ansamblu standard – va fi acordat acelui ansamblu rezidențial unde clientul percepe o valoare ridicată pentru investiția realizată. Prețul mediu, nivelul finisajelor, localizarea și distanțele față de legăturile de transport sunt luate în considerare în procesul de jurizare.
  • Proiectul anului în gama High End – va fi acordat acelui proiect care se distinge arhitectural și ca nivel al finisajelor de restul proiectelor din piață, dispune de suprafețe generoase, materialele folosite sunt de înaltă calitate, dispune de tehnilogii smart și beneficiază de servicii conexe în ansamblu, oferind locuitorilor un standard de locuire ridicat.
  • Cel mai atrăgător showroom – va fi acordat acelui showroom ce aparține unui dezvoltator imobiliar și introduce vizitatorul în viitorul lui spațiu, dându-i pentru prima dată senzația că este acasă.
  • Cel mai bun marketing online – va fi acordat în vederea recunoașterii campaniilor de promovare inteligent construite, creative și, în același timip, generatoare de rezultate. Analizăm interacțiunea din social media, calitatea paginii web, dar și bugetele alocate.
  • Cel mai bun concept nou – va fi acordat pentru recunoașterea meritelor și pentru promovarea unui concept nou, lansat în 2018, care se remarcă printr-o viziune deosebită.

Hai să sărbătorim împreună rezultatele și comportamentele remarcabile din imobiliare! Te așteptăm pe 22 martie la Hotelul Athene Palace Hilton din București la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019. CONSULTĂ AICI agenda evenimentului și află cum poți rezerva un loc în sală.

Citește și: Ai făcut primii pași în real estate în 2018? Poți câștiga premiul „Agentul anului, nou intrat pe piața imobiliară”

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])