Construiești cel mai bun ansamblu rezidențial de case din orașul tău? Aplică acum și poți fi unul dintre câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020

Ești unul dintre dezvoltatorii activi pe piața locală și consideri că ansamblul rezidențial de case sau vile pe care îi ai în portofoliu este cel mai bun? Atunci aplică la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020 la această categorie, convinge juriul și poți fi unul dintre marii câștigători ai celor mai râvnite premii din real estate-ul românesc.

Poți să aplici pentru acest premiu dacă ai în portofoliu un ansamblu rezidențial de dimensiuni reduse, pentru care clientul percepe o valoare ridicată pentru investiția realizată, cu o fază de construcție dată în folosință în 2019.

În procesul de jurizare va fi luat în calcul nivelul finisajelor, dar și amplasamentul ansamblului și distanțele față de legăturile de transport în comun. Prețul mediu solicitat va fi luat în calcul. Opinia arhitectului va cântări, de asemenea, în alegerea câștigătorului. AFLĂ AICI mai multe detalii despre criteriile de selecție.

Participă la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020. APLICĂ ACUM!

Cel mai bun ansamblu rezidențial de case și vile 2019” este doar unul dintre premiile dedicate dezvoltatorilor la ediția din acest an a Galei Profesioniștilor în Imobiliare.

Vom premia, de asemenea:

  • Devoltatorul imobiliar al anului 2019
  • Cel mai bun ansamblu rezidențial high-end 2019
  • Cel mai bun ansamblu rezidențial mass market 2019
  • Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate 2019
  • Cel mai bun marketing online 2019
  • Cel mai bun concept nou 2019
  • Proiectul verde și smart al anului 2019

Aproape 200 de profesioniști s-au reunit anul trecut la decernarea premiilor Galei Profesioniștilor în Imobiliare. Lista marilor câștigători poate fi consultată aici.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])