#CPI București 2018. Cum văd românii locuințele verzi? Ce spune Tal Roma, Business Development Manager al AFI Europe România

Românii nu sunt încă pregătiți să facă investiții mai mari pentru locuințe dezvoltate în ansambluri rezidențiale verzi, dar certificările în domeniu, care atestă calitatea materialelor și beneficiile imediate ce pot fi obținute, reprezintă cu siguranță „bile albe” ce se adaugă în favoarea proprietăților respective și au potențialul de a influența în mod pozitiv decizia de cumpărare, este de părere Tal Roma, Business Development Manager al AFI Europe România.

„În privința investițiilor, presupun că în momentul de față clienții nu sunt încă pregătiți să plătească mai mult pentru un proiect verde în România, dar aceste certificări adaugă puncte în favoarea unei astfel de achiziții atunci când ei ajung în punctul în care trebuie să ia o decizie cu privire la cumpărarea unui apartament”, ne-a declarat Tal Roma, unul dintre speakerii care vor participa la evenimentul CPI București.

„Să nu uităm că începem să trăim în societăți care încurajează produsele verzi, proiectele verzi, un stil de viață verde”, a mai adăugat reprezentantul AFI Europe România, dezvoltator în al cărui portofoliu este inclus un proiect pre-certificat Green Home – AFI City.

afi city bucuresti

Acesta este primul proiect rezidențial al companiei pe piața locală, pentru care lucrările de construcții au fost demarate pe parcursul anul 2018. AFI City este amplasat în zona de nord-vest a Bucureștiului, pe un teren de 148.000 de mp de pe bulevardul Bucureștii Noi, în imediata apropiere a stației de metrou Laminorului.

Tal Roma va participa în calitate de speaker la evenimentul CPI București, organizat pe data de 2 octombrie la Hotel Marshal Garden. Aplică AICI pentru a lua parte la eveniment.

La CPI București sunt așteptați atât reprezentanți ai agențiilor imobiliare, cât și dezvoltatori pentru a lua pulsul pieței și pentru a afla ce soluții noi de lucru online propunem pentru creșterea cotei de piață și cum pun acestea în valoare calitatea de profesionist a celor care oferă servicii de calitate. Se vor pune, totodată, la dispoziția participanților cele mai noi date statistice relevante pentru piața locală.

#CPI București 2018: Se lansează ghidul complet pentru găsirea apartamentului potrivit. Participă la CPI București pentru a fi unul dintre primii specialiști din piață care intră în posesia lui

CPI București face parte din seria evenimentelor regionale CPI. După Timișoara și București, vom ajunge în alte patru mari orașe ale țării astfel:

  • Constanța – 4 octombrie
  • Brașov – 16 octombrie
  • Iași – 6 noiembrie
  • Cluj-Napoca – 13 noiembrie

Participarea este gratuită și se realizează pe bază de înscriere. Aplică AICI pentru a lua parte la evenimentul CPI desfășurat în orașul tău.

CPI a devenit cea mai puternică şi mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relaţii de business, colaborează şi identifică ideile care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională şi în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la aceste evenimente regionale.

#CPI Regional 2018: Află cum atragi clienți noi prin performance marketing participând la workshop-ul dedicat dezvoltatorilor din cadrul CPI

#CPI București 2018. Dumitrașcu, One United Properties: Suntem încrezători în evoluția pieței

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])