#CPI București 2018: Se lansează ghidul complet pentru găsirea apartamentului potrivit. Participă la CPI București pentru a fi unul dintre primii specialiști din piață care intră în posesia lui

Primul ghid complet care va veni în sprijinul viitorilor cumpărători de apartamente și îi va ajuta să își înțeleagă mai bine propriile nevoi de identitate și de spațiu va fi disponibil în curând. Participă la evenimentul CPI București pentru a fi unul dintre primii specialiști din imobiliare care intră în posesia acestuia.

ghid_undelocuiesc_eu

UndeLocuiesc.Eu este un proiect editorial realizat de Asociația Mojar și Ordinul Arhitecților din România (OAR), cu sprijinul Imobiliare.ro și BCR.

Acesta îi va ajuta pe românii aflați în căutarea unei locuințe să facă cea mai potrivită alegere pentru ei și pentru familiilor lor și va fi disponibil atât în format electronic, cât și fizic.

Ghidul va fi lansat pe 1 octombrie în cadrul Bienalei timișorene de arhitectură, urmând să fie disponibil chiar a doua zi în format fizic la evenimentul CPI organizat la București.

ghid undelocuiesc.eu oar

Varianta tipărită a ghidului urmărește procesul de alegere al unui apartament, pornind de la observații la scară mare, a întregului cartier și a felului în care el este conectat cu restul orașului. Acesta cuprinde, totodată, informații de interes despre diferite tipuri de vecinătăți pe care cumpărătorul le poate întâlni în căutarea unei noi locuințe, dar și despre finisaje și despre modul în care acestea îi pot influnța viața de zi cu zi.

Ghidul oferă inclusiv detalii utile cu privire la strategia financiară, la căutarea unei locuințe și la întreg procesul de achiziție al acesteia.

„Ghidul UndeLocuiescEu adună sistematic și structurat aceste elemente și le oferă într-o formă practică și accesibilă publicului larg și de specialitate, deopotrivă”, a declarat Alexandru Găvozdea, președintele OAR.

Varianta electronică a ghidului va putea fi accesată AICI.

Caravana CPI ajunge la București pe data de 2 octombrie. Evenimentul, care va reuni reprezentanți ai pieței locale, va fi organizat la Hotelul Marshal Garden între orele 8:30-14:00. Consultă AICI lista speakerilor.

cpi timisoara eveniment regional

Invităm la CPI București atât agențiile imobiliare, cât și dezvoltatorii pentru a afla ce soluții noi de lucru online propunem pentru creșterea cotei de piață și cum pun acestea în valoare calitatea de profesionist a celor care oferă servicii de calitate.

eveniment cpi timisoara

Vom pune, totodată, la dispoziția participanților cele mai noi date statistice relevante pentru piața locală.

După Timișoara și București, seria evenimentelor regionale CPI continuă astfel:

  • Constanța – 4 octombrie
  • Brașov – 16 octombrie
  • Iași – 6 noiembrie
  • Cluj-Napoca – 13 noiembrie

Participarea este gratuită și se realizează pe bază de înscriere. Aplică AICI pentru a lua parte la evenimentul CPI desfășurat în orașul tău.

CPI a devenit cea mai puternică şi mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relaţii de business, colaborează şi identifică ideile care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională şi în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la aceste evenimente regionale.

#CPI Regional 2018: Află cum atragi clienți noi prin performance marketing participând la workshop-ul dedicat dezvoltatorilor din cadrul CPI

#CPI Timișoara 2018. Eugen Encuțescu: Anul acesta a adus o creștere sănătoasă și temperată a prețurilor în imobiliare

#CPI Timișoara 2018. Sorin Drăghici: Maturizarea pieței este evidentă. Pentru dezvoltatori reprezintă o presiune în plus

#CPI Timișoara 2018. Vlad Vela: „Odată cu creșterea prețurilor, cred că se va pune accentul mai mult și pe calitate”

#CPI Timișoara 2018: Cum vede dezvoltatorul primului proiect rezidențial din România certificat BREEAM Excellent piața imobiliară în 2018

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])