#CPI Constanța 2018. Caravana CPI ajunge în curând în orașul tău. Vezi cum îți poți accelera business-ul în real estate

După Timișoara și București, caravana CPI face o oprire la Constanța. Îți aducem date statistice actualizate, relevante pentru piața locală, punem în discuție subiecte de interes cu specialiști în real estate și îți oferim astfel o excelentă oportunitate de a face networking cu cei din breaslă. Hai la CPI Constanța și vei afla, totodată, ce soluții îți propunem pentru a-ți accelera business-ul în imobiliare.

cpi constanta 2018

Evenimentul CPI Constanța va fi organizat pe data de 4 octombrie, la Hotelul Del Mar din Mamaia, începând cu ora 8:30. Nu te-ai înregistrat până acum? O poți face accesând acest link. Nu uita, participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat!

Participanții vor primi date statistice actualizate prin intermediul lui Dorel Niță, coordonatorul proiectului Analize Imobiliare și statistician cu o experiență de peste 12 ani în domeniul cercetării și dezvoltării de soluții pentru analiza pieței imobiliare și pentru evaluarea proprietăților.

cpi eveniment constanta

Noi informații de interes, cu privire la diverse soluții de finanțare și nu numai, vor veni din partea reprezentantului Băncii Comerciale Române (BCR) prezent la CPI Constanța, Teodor Mincu – Supervizor Biroul de Credite și Suport Parteneri, Direcția Distribuție Retail.

Vrei să afli care este cu adevărat situația pieței rezidențiale locale? Atunci te invităm să participi la panelul „Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018” moderat de Adrian Erimescu, CEO Imobiliare.ro. Se alătură discuțiilor Răzvan Popa (Director General Actual Real Estate), Daniela Pătrașcu (General Manager Maurer Imobiliare Constanța) și David Grigorescu (Președinte Ales al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România – APAIR).

cpi bucuresti 2018

Trainerului Călin Iepure, CEO bizz.club – cea mai cunoscută organizație de Business Networking din țara noastră și campion al României la Public Speaking în 2011, va fi și el prezent la evenimentul de pe 4 octombrie.

CPI Constanța dispune, totodată, de o agendă separată dedicată dezvoltatorilor și agențiilor imobiliare, în cadrul căreia va fi organizat, printre altele, workshop-ul „Performance Marketing pentru dezvoltatori„.

Te invităm astfel să participi la evenimentul organizat în orașul tău pentru a afla de la specialiști de pe piața locală, dar și de la reprezentanți ai sistemului bancar, despre uriașul potențial al real estate-ului românesc. Suntem alături de tine și îți punem la dispoziție instrumentele și datele necesare pentru ca tu să accelerezi creșterea afacerii tale.

CPI Constanța este al treilea eveniment din seria CPI 2018, caravana noastră urmând să ajungă în alte trei orașe în următoarea perioadă astfel:

  • Brașov – 16 octombrie
  • Iași – 6 noiembrie
  • Cluj-Napoca – 13 noiembrie

CPI a devenit cea mai puternică și mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională și în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la evenimente noastre regionale.

Accelerează-ți creșterea în imobiliare cu CPI! Află programul evenimentelor regionale și cum poți participa la acestea

#CPI București 2018. „Rețeta succesului” pentru orice agent imobiliar se bazează pe aceste 3 calități, în opinia președintelui APAIR

#CPI București 2018. Cum văd românii locuințele verzi? Ce spune Tal Roma, Business Development Manager al AFI Europe România

#CPI Timișoara 2018. Vlad Vela: „Odată cu creșterea prețurilor, cred că se va pune accentul mai mult și pe calitate”

#CPI Timișoara 2018. Sorin Drăghici: Maturizarea pieței este evidentă. Pentru dezvoltatori reprezintă o presiune în plus

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])